Lehetőleg semmilyet. A női nemi szerv nem arra lett kitalálva, hogy folyamatosan dunsztkötésben legyen. Ha folyamatosan tisztasági betétet hordasz, akkor az intim részek nem tudnak szellőzni, a folyás még erősebb lesz, amiről még inkább hordod a tisztasági betétet... És a végén sokkal inkább sebezhető leszel a fertőzések számára.
Bugyimosás.
Ha nem bírod elviselni, akkor minél kisebb, minél vékonyabb tisztasági betétet vegyél. És jól teszed, ha éjszakára pl. nem veszel fel még bugyit se.
Vannak mini tisztasági betétek, ami csak egy kis részét fedi a bugyinak, és nagyon vékony is. Én ezt használom. Vagy csak odateszek egy darabka wc-papírt.
Valahogy én is úgy vettem észre, hogy betéttől még inkább van.
De én meg olyan vagyok, hogy ha valamiért stresszes vagyok és ideges, akkor eléggé olyan lesz a bugyim, ezért időnként azért mégis használok valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!