Mit csináljak, hogy ne ázzak át?
Ismerős a szitu! Super plus tampont használsz? Amellé persze az éjszakai betétet mondom énis. Nem a kedvencem, és én is csak vész-vészhelyzetben használom, mikor tudom hogy biztos nem lesz cserelehetőség: VATTA! Lehet lepontoztok, mert ősi elavult módszer (sztem akkor az, ha vki a tampont v a betétet akarja vele helyettesiten), de az egyetlen mód ilyenkor, mert csak ezzel lehet még zsonglőrködni ha betét és tampon is van már bent és nincs cserelehetőség.
Ha esetleg kipróbálod, én azt javaslom hogy a betétre rakj csak egy réteget/kupacot, mint egy plusz "betétvastagság", ne pedig a hüvelybemenethez vagy a szeméremajkak közé beszuszakolva, mert kényelmetlen lesz.
Köszönöm szépen a válaszokat. Super plust használok igen.
Vatta nem fog elmozgolódni mikor sétálok? Mert éppen az a problémám, hogy amíg a suliig lesétálok addig veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!