Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Holnap kirándulni megyünk de...

Holnap kirándulni megyünk de ma megjött. Mit tegyek hogy ne ázzak át? Egész nap ki kellene bírnom.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Holnap kirándulni megyünk, ilyen kötelező tanulmányi út, valami olyasmit beszélt a tanár, hogy füves réten fogunk gyalogolni, meg valami múzeum, meg vízimalom.. Semmi esélyem wc-re. 3 és fél órás buszozás is lesz (csak oda) de közben megállunk az előbb felsorolt helyeken... Hogy cseréljek betétet? Tampont nem használok..

Most behúztak a csőbe, mit tegyek? :D

2012. szept. 9. 10:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Tegyél be két betétet úgy, hogy az egyik előrébb legyen, a másik hátrébb elcsúsztatva, és vegyél egy szorosabb, de még kényelmes bugyit. Betét cseréhez vigyél kézfertőtlenítőt a kezedet, és intim törlőkendőt a puncidat megtörölni.
2012. szept. 9. 11:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Ó szegényem! Én is utáltam az ilyen helyzeteket anno. Azért wc-re menni valahol biztos lesz lehetőséged. Sajnálom, hogy nem vagy tamponhasználó, mert akkor maximéret+betét. A Te esetedben a legokosabb, ha nagy méretű-szárnyas betétet teszel a bugyidba. Vigyél magaddal valami kis "kütyüben" folyékony szappant, legyen nálad víz, hogy lehetőséged legyen kezet mosni (törlési lehetőségről is gondoskodj!).Biztos lesz lehetőséged hol betétet cserélni, nyilván nem a bokorba megy más ember sem. De,ha tényleg ilyen helyzet van, kérd meg a legjobb barátnőidet, hogy egy bokros részen fedezzenek. Amúgy pisilnie biztos másnak is kell majd, a tanárnak is. Ahányszor lehetőséged lesz wc-t használni mindig rakjál tiszta betétet, akkor is ha úgy látod még nem szükséges a csere! Ne izgulj, tuti lesz megoldás(pl. a múzeumban)! Jó kirándulást, és érezd jól magad!
2012. szept. 9. 11:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.. Lehet hogy nem is lesz baj a betétcserével, de most meg elkezdett rettenetesen görcsölni a hasam (nem szokott). Erre mi a megoldás? :'(
2012. szept. 9. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem csak a gyógyszer jön be: Cataflam V-50, Naprosyn (ezek vénykötelesek). Esetleg No-spa, Algoflex-M, Advil-ultra. Próbáld ki, hogy meleget teszel az alhasadra és derékrészedre.
2012. szept. 9. 14:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most enyhült egy kicsit magától :):)
2012. szept. 9. 15:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát kibírtam. 2× cseréltem, reggel még indulás előtt hogy tovább bírja, és a múzeum mellett volt egy wc, ott kicseréltem, aztán az emlékháznál is lett volna esélyem bemenni de rengetegen várakoztak és nem volt időm már... A vízimalomnál meg volt büfé és amellett is volt wc, de azt nagyon nehezen tudtam kicserélni mert be lehetett látni a zárt ajtón keresztül (fa és rések voltak rajta). Bejött egy csoport és másodpercenként kopogtak, hogy foglalt-e. Ráadásul kuka sem volt bent. Ilyenre se megyek többet, ha megvan! :D
2012. szept. 10. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy megoldódott!
2012. szept. 11. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!