Mit tegyek hogy ne ázzak át?
Figyelt kérdés
Most nagyon vérzek és ma 2-ig leszek suliba. Ebből egymás után 2 Ora tesi de a három felmentést már felhasználtam. És még holnap is 2 tesi lesz.
16/L
2013. máj. 30. 07:14
1/10 anonim válasza:
Hát amit tehetsz az a betét+ tampon, így kétszeresen is védve vagy. De ha nem használsz tampont, akkor tegyél be egy nagyobb darab vattát a betét fölé, betétnek pedig éjszakait tegyél be, az jó hosszú. Vegyél egy jó szoros pamutbugyit, az a helyén fogja tartani.
2/10 anonim válasza:
Megmondod a tanárnak, hogy ki kell menned a mosdóba, és kicseréled.
3/10 anonim válasza:
Előttem jól leírtak mindent,de én olyan szívesen megkérdezném az iskolában valakitől,h ki találta ki ezt a 3 felmentést?! Kb.10 hónap egy iskolai év. Ki az az eszement,aki úgy gondolja,h ez idő alatt max. 3x menstruálnak a lányok.
4/10 A kérdező kommentje:
Az jó. Se éjszakai, se tampon nincs itthon mert egyiket se használom. A tesi tanárom meg azt mondta még az elején, hogy nem érdekli ha a lányoknak megvan mert ő is végig tornázott huszon akárhány évet. Csak az a baj, hogy nem mindenki egyforma. Lehet, hogy neki nem szokott sok lenni. Nekem is mindig kevésvan, nagyon ritkán van olyan mint most. Ha meg nem öltözök át akkor kapok két egyest.
2013. máj. 30. 07:37
5/10 anonim válasza:
Kérezkedj ki WC-re, azt nem tagadhatja meg a tanár, és cserélj betétet. Vagy: szólj neki, milyen gondod van, muszáj megértenie. Végülis nem lógsz, csak NŐ vagy. Ha ez ciki: akkor mondd neki, hogy egy kicsit felfáztál, és gyakran kell WC-re járnod.
6/10 anonim válasza:
Suliba menet csak útba esik egy bolt, ahová beugorhatsz, manapság kb. már mindenhol lehet betétet venni. De ha nincs éjszakai, az se baj, csak ajánlottam, mert hosszabb, mint a normál. De a normál betét+vatta még mindig jobb, mint a simán betét, mert két réteg is felfogja a vérzést. Meg vigyél valami fekete tesigatyát, ha van olyanod (és nem kötelező az egyenruha), meg valami jó hosszú pólót, ami fenék alá ér. Szerintem ez a legtöbb, amit tehetsz.
7/10 anonim válasza:
Amúgy meg tuti, hogy van olyan oszitársod, akinél van nagy betét meg tampon. Kérj valakitől! (anno nálunk is a lányok sokszor kértek egymástól ilyen dolgokat. nem ciki!)
Természetes biológiai folyamat, amit a fiúk is tudnak. Merjünk róla nyíltan beszélni, nekem volt olyan barátnőm, aki nyíltan megmondta a tesitanárnak, hogy Ő bizony nem talajtornázik, mert menstruál, és visszafolyik a vére.
8/10 Salx Narval válasza:
Menj el dokihoz, vagy kérjenek ki a szüleid, ha más megoldást nem találsz.
9/10 anonim válasza:
Vegyél éjszakai betétet mindneképp. Közben meg menj ki wc-re olyan nincs hogy nem engedhet ki.
10/10 A kérdező kommentje:
Szerencsére ma elmaradt a tesi :D
2013. máj. 30. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!