Az valami betegség tünete lehet, ha a menstruációm nem pontosan jön meg soha se?
Van, mikor pár nappal kevesebb, mint egy hónapra az előzőre... most meg késik, előző 16-án jött meg, és most már 24-e van és még nincs meg... de lassan megjön, mert néha fájdogál, és ez azt jelenti, hogy napok kérdése és megjön...
nemi életet nem élek, fogamzásgátlót se szedek. ez normális?
15/l
4 éve menstruálok
Semmi bajod sincs ne ülj fel a károgóknak!
15 éves vagy, majd 17 körül pontosabb lesz, persze akkor se számíts napra pontosra, bár lehetséges olyan is.
Nekem mindig 3-5 nap differencia lehet, azóta 2 gyereket is szültem, de ez maradt ilyennek.
Ha más tüneted nincs, akkor ne rohangálj sehova, mert csak kárt csinálhatnak veled, ha megpróbálnak beavatkozni és lelkiismeretlenségből fogamzásgátló szedésére rábeszélni esetleg.
Sziasztok! Szerintem el fogok menni nőgyógyászhoz, mert már 30-a van és mindig nem jött meg. De ugyanúgy görcsöl a méhem, mint amikor megvan, csak talán picit tompábban. 3 napja a mellem is nagyon feszül és fáj :( nem tudom ez mitől lehet..
Plusz lehet h már csak hülyeségeket gondolok a háttérbe, de űgy érzem h a méhem meg van nagyobbodva, sokkal keményebb ha megnyomom, illetve alap állapotban is picit mintha feszülne valami a hasüregem also részében. :( félek nagyon
Azt fogja mondani az orvos, hogy nyugi, nincs semmi bajod, ez teljesen természetes még a korodban.
Ha téged megnyugtat, akkor viszont menj el.
Mondtad :( Meg is szokott neki.
Az a gondja,hogy nagyon össze-vissza jön meg. és aki azt írta,hogy nem ártana egy vizsgálat nem ijesztgetni akar! És bár 15 éves a kérdező,de 4 év után 3-5 hét csúszás nem feltétlenül normális dolog. Ezért teljesen jogos az,ha valaki azt javasolja,hogy menj el orvoshoz. Feltehetőleg semmi bajod nincs,de a "feltehetőleg" kevés! Egyikünk sem lát beléd és jobb feleslegesen elmenni,mint mint belenyugodni valamibe,ami nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!