Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az valami betegség tünete...

Az valami betegség tünete lehet, ha a menstruációm nem pontosan jön meg soha se?

Figyelt kérdés

Van, mikor pár nappal kevesebb, mint egy hónapra az előzőre... most meg késik, előző 16-án jött meg, és most már 24-e van és még nincs meg... de lassan megjön, mert néha fájdogál, és ez azt jelenti, hogy napok kérdése és megjön...

nemi életet nem élek, fogamzásgátlót se szedek. ez normális?

15/l

4 éve menstruálok

2014. márc. 24. 17:54
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
kezdek félni már a cisztától...
2014. márc. 24. 18:20
 12/29 anonim ***** válasza:

Ne félj, a legtöbb magától felszívódik vagy szétpukkan és vérzéssel együtt távozik.

A ciszta azért egy idő után szokott fájdalmat okozni (általában petefészekbe nyilallót), szóval észrevennéd.

2014. márc. 24. 18:22
 13/29 anonim ***** válasza:
Meg azért 15 évesen ritka hogy előjön
2014. márc. 24. 18:24
 14/29 anonim ***** válasza:
Még mindig nem válaszoltál,hogy mennyi az a pár nap különbség,amivel előbb vagy később jön meg! Lehet,hogy semmi bajod nincsen,miközben azon parázol,hogy mi bajod lehet!
2014. márc. 24. 18:24
 15/29 A kérdező kommentje:

3-5 hét általában a kettő között eltelt időtartam.

és általában minden második alkalommal szokott később megjönni, szóval lehet h az egyik oldalt cisztás tényleg.. előző az pontos volt, ez késik megint... az előző előtti is késett. -:/

2014. márc. 24. 18:26
 16/29 A kérdező kommentje:
amúgy minden hónapban 15-20-a között jön meg kb. de már 24-e van!
2014. márc. 24. 18:26
 17/29 anonim ***** válasza:
33%
A dokinál egy kontroll nem fog ártani, mert lehet szervi oka is. De az is lehet, hogy ez nálad csak egy variáció és kész. Majd a doki megmondja.
2014. márc. 24. 18:31
 18/29 anonim ***** válasza:
OK! Nem biztos,hogy van valami bajod,de jobb ha elmész.
2014. márc. 24. 18:46
 19/29 anonim ***** válasza:
gond lehet a prolaktinnal. Nekem is ez volt. Ha beállítják, akkor rendben, de ált. össze-vissza jön meg. 5 hónapig semmi, aztán 20 napig egyfolytában, sose tudom, meglepi :) Már megszoktam
2014. márc. 24. 22:06
 20/29 anonim ***** válasza:
66%

emberek, ne ijesszetek már rá szegényre! (Mondjuk örök igazság, hogy jobb félni mint megijedni tudom)

15 éves lányról beszélünk,semmi probléma hogy még nem állt be neki. Nekemis 11 évesen jött meg, 19 éves koromra KEZDETT beállni, most 22 leszek, és még mindig vannak 1-2 hetes késések néha. Holott hála az Istennek azt mondta az orvos, hogy semmilyen szervi baj nem áll a háttérben. szerintem nagyon kevés 15 éves van akinek már beállt.

Persze ha elmész nődokihoz abból baj nem lehet, de igy hogy 15 éves vagy, nem élsz nemi életet max hasi uh-t fog csinálni megnyugtatásképpen:)

Persze akár lehet ciaszta,fertőzés is, szóval ha nagyon zavar jobb utánajárni, de ennyi idősrn emögött nem nagyon kell okokat keresni. nyugi :)

2014. márc. 24. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!