Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampont vagy betétet használto...

Tampont vagy betétet használtok? Az gáznak számít, hogy én betétet?

Figyelt kérdés

kort is írjatok légyszí

16 vagyok

2009. dec. 16. 19:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Én ezt is,azt is.Pl ha itthon vagyok,kényelmesebb a betét,v ha suliba megyek,ahol csak akkor tennék fel tampont,ha gumikesztyűben nyithatnám ki a wc ajtót:S v bárhol nyilvános wc-ben.Tampont meg csak ritkábban-igaz h kényelmesebb és tisztább érzés.Amúgy azt olvastam valahol,h a rendszeres tamponhasználat károsítja odabent az idegeket,mivel nyomja őket...mondjuk ez logikus...:S
2009. dec. 16. 19:43
 12/18 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok(előző vtam,csak lemaradt-láttam utólag,h kértél kort is)
2009. dec. 16. 19:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

24 éves vagyok és fél éve csak betétet, mert állandóan visszajött a fertőzésem. Azóta hál istennek nincs eü bajom.

Viszont állatira utálom, megszoktam a kényelmes tampont :) Nem baj, kibirom azt a pár napot betéttel.

Szerintem nem gáz.

2009. dec. 16. 19:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
18 éves vagyok, és kb 14 éves korom óta használok tampont. A betét nekem nagyon kényelmetlen. Múltkor pl nem volt tamponom, betétet raktam be, éjjel is véres lett a pizsim, nappal meg olyan szinten félrefolyt, v nem is tudom, h haza kellett jönnöm a suliból. Tamponnal ilyen soha nem volt. A betét sem volt tele, egyszerűen csak elmozdult. Egyébként nem gáz, csak én nem bírom.
2009. dec. 16. 20:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
sajnos nem használhatok betétet,mert valószínűleg attól van gyakori fertőzésem :S 15-16voltam mikor elkezdtem használni a tampont és azóta gyötör a gomba :(, most váltottam a Lovemoon anionos betétre.
2009. dec. 16. 20:22
 16/18 anonim ***** válasza:
jah 18 vagyok :-)
2009. dec. 16. 20:22
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
42 vagyok. Én tampont nagyon ritkán használok, elmondom miért, a tampon sokkal higiénikusabbnak tűnik de nem az, főleg ha erős a mensid akkor kész katasztrófa, ha nem mosod ki a hüvelyed minden tamponcserekor akkor visszanyomod a már bomlásnak induló vér egy részét, és ha ezt naponta többször megteszed hát nem kell magyarázzam... Pont ezért az olyan országokba ahol a nők nagyon tiszták és ügyelnek az egésségükre, például Japánban, (1 évig laktam ott) nem is lehet tampont kapni, azt sem tudják mi az, csak betétet használnak.
2009. dec. 16. 21:49
 18/18 anonim ***** válasza:
egy új vizsgálat alkpján kimutatták, hogy a tampont használó nők gyakrabban kapnak méhnyakrákot... nagyon durva! Merthogy feltsértheted a felső részét a hüvelyednek, és ebből pici kis sebek keletkezhetnek, stb... amúgy azt eddig is tudtam, hogy nem egészséges, de nem tudtam, hogy ennyire veszélyes! Egy 16 éves lány sztem ammúgy se használjon tampont, max ha nagyon muszáj!
2009. dec. 17. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!