Sokan használtok ob tampont?
Lassan két éve, hogy elkezdtem tampont használni, eddig mindig O.B.-t használtam. Anyukám mostanában coop-osat vesz magának, nővérem pedig mióta kolis naturellat vesz.
Mindketten elégedettek azzal, amit vesznek és jóval olcsóbb is, mint az O.B. tampon.
Az én problémám az, hogy csak az O.B.-nek van csavart bordázata és szálfátyol, amitől picit könnyebb felhelyezni. Nekem viszont néha az O.B. normált sem olyan könnyű felhelyezni, ezért fontos, hogy amit én használok, az szálfátyol borítású legyen.
Anyum azt mondta, nem gond, hogy ilyet használok, ha nekem ez a jobb. Anyumnak a másik is jó, hiszen ő az évek alatt hozzászokott a tamponhoz, én még nem annyira.
15/L
én o.b-t használok. vettem már no name eset is de tudom hogy az nem volt valami jó. nekem ez megfelel, az ára meg most nem tudok mit tenni vele :D annyi amennyi.
L*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!