Tampont vagy betétet használtok? Az gáznak számít, hogy én betétet?
kort is írjatok légyszí
16 vagyok

mér lenne gáz a betét? én 30 elmúltam, és csak pár hónapja szoktam rá a tamponra. nem a tampon rossz egyébként, hanem nagyon körülményes úgy cserélni, hogy higiénikusan tudd csinálni, és ne szedj össze vmi fertőzést.
suliban jobb a betét szerintem. van, aki szoknyát szeret ilyenkor hordani, mert nem látszik a betét. én nadrágot, mert az a "helyén tartja", nekem szoknyában mindig elcsúszik.

Én 22 éves vagyok és kb.16 éves korom óta tampont használok, azt mondják, hogy nem a legegészségesebb, de utálom a szőnyeget és közben azt, hogy folyik belőlem valami...azt az érzést nem bírom elviselni.
Egyáltalán nem gáz, hogy betétet használsz. Mindenki maga dönti el mi a legkényelmesebb neki. Tuti, hogy ez a kérdés onnan jött Neked, hogy valamelyik osztálytársad piszkált vele?!na az az ember gááááz.

egyébként a mai betétek közül a műanyag felületűeket én is utálom.
mivel én magas vagyok, nekem a hosszú betét olyan, mint nektek a normál. az igazi normálban mindig átáztam, főleg a vékony betétekkel.
ezért én a dmben szoktam venni jessa nagyon erős vérzésre való betétet (lilás virágok vannak rajta). ez hosszú is, puha is. igaz, vastag, de ez garantálja, hogy nem ázik benne át az ember. olyan gatyát és pulcsit kell felvenni, amiben nem látszik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!