Mi tortenhetett? Most mit csinaljak?
Valamitol a bal szemeremajkaim bedagadtak, 2x akkorak mint a jobb oldalon, viszket, es ego erzes. Mit csinaljak vele? El kell menni vele orvoshoz? Kb mikor mulhat el? Kerlek segitsetek!!
17/L
Az, hogy az intim részen egészséges légy, higiéniakérdés is. Ettől függetlenül nem "fontosabb", ha szeretnél látni is. Remélem, hogy a kérdezőnek nincs olyan választása, hogy VAGY szemészhez megy, VAGY nőgyógyászhoz???
Édes istenem, miért kell, hogy a gyakorin hemzsegjenek az idióták, akik csak veszekedni akarnak?
Hogy ki az idióta, azt nem tudom én se, de...
Számomra se világos hogy vajon miért is:
"Minden intim problémával dokihoz megyünk, soha nem szabad elhanyagolni azt a területet!"
Ugyanolyan fontos nekem is bármi más is, akár a szem is ha már szóba került, vagy a fog is. Ja és az is higiénia kérdése is persze.
A kedvetekért elmagyarázom, hogy miért hangsúlyoztam éppen ezt: azért, mert egy csomó tini és nő imádja házilag gyógyítani magát, és különösen ha az intim területről van szó. Nőgyógyászhoz menni egy csomó buta kislány szerint "ciki". Ezért aztán kezeletlenül hagyják a folyásukat, a dagadásaikat, a fájdalmaikat, a rossz vérzésüket, a csomóféle panaszukat.
Nem "fontosabb" a nőgyógyász a szemésznél, de sokkal inkább divat elkerülni, kifogásokat keresni, amikor nőgyógyászhoz kéne menni, mint amikor szemészhez.
Remélem, érthető voltam, és ezzel téma vége részemről.
H.lyeség ez az intim terület fontosabb mint bármi más.
Természetesen semmivel sem fontosabb egyik testrészünk sem mint a többi (talán a szivet kivéve.)
Ugyanúgy kell eljárni a foggal, hassal, szemmel kapcsolatban mint a punci bármi problémájával. Nem kiemelt egyik sem.
Drága funkcionális analfabéta válaszolók!
tegnap 17:09 Ettől függetlenül nem "fontosabb", ha szeretnél látni is.
tegnap 18:44 Nem "fontosabb" a nőgyógyász a szemésznél,
HÁNYSZOR írjam még le, hogy ne jöjjön egy újabb ember számonkérni?? Ha esetleg még nyolcszor elég lesz, akkor essünk túl rajta:
Szerintem se fontosabb, mindennek a karbantartása ugyanolyan fontos, csak a kérdező ezzel kapcsolatban kérdezett, és a nőgyógyászt divat elkerülni, ezért írtam így.
Szerintem se fontosabb, mindennek a karbantartása ugyanolyan fontos, csak a kérdező ezzel kapcsolatban kérdezett, és a nőgyógyászt divat elkerülni, ezért írtam így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!