Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi tortenhetett? Most mit...

Mi tortenhetett? Most mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Valamitol a bal szemeremajkaim bedagadtak, 2x akkorak mint a jobb oldalon, viszket, es ego erzes. Mit csinaljak vele? El kell menni vele orvoshoz? Kb mikor mulhat el? Kerlek segitsetek!!

17/L

2014. márc. 23. 00:36
1 2
 1/11 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen menj el. Folyásod is van? Szerintem ha elmész dokihoz, akkor ő adhat megfelelő kenőcsöt rá, ami segít abban, hogy hamarabb elmúljon.
2014. márc. 23. 03:59
 2/11 anonim ***** válasza:
46%
Holnap menj el orvoshoz.
2014. márc. 23. 06:27
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
Így van. Minden intim problémával dokihoz megyünk, soha nem szabad elhanyagolni azt a területet!
2014. márc. 23. 10:15
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
Az intim probléma miért lenne kiemeltebb, mint például a szemed??????
2014. márc. 23. 13:56
 5/11 anonim ***** válasza:
33%

Az, hogy az intim részen egészséges légy, higiéniakérdés is. Ettől függetlenül nem "fontosabb", ha szeretnél látni is. Remélem, hogy a kérdezőnek nincs olyan választása, hogy VAGY szemészhez megy, VAGY nőgyógyászhoz???

Édes istenem, miért kell, hogy a gyakorin hemzsegjenek az idióták, akik csak veszekedni akarnak?

2014. márc. 23. 17:09
 6/11 anonim ***** válasza:

Hogy ki az idióta, azt nem tudom én se, de...

Számomra se világos hogy vajon miért is:

"Minden intim problémával dokihoz megyünk, soha nem szabad elhanyagolni azt a területet!"

Ugyanolyan fontos nekem is bármi más is, akár a szem is ha már szóba került, vagy a fog is. Ja és az is higiénia kérdése is persze.

2014. márc. 23. 18:10
 7/11 anonim ***** válasza:
33%

A kedvetekért elmagyarázom, hogy miért hangsúlyoztam éppen ezt: azért, mert egy csomó tini és nő imádja házilag gyógyítani magát, és különösen ha az intim területről van szó. Nőgyógyászhoz menni egy csomó buta kislány szerint "ciki". Ezért aztán kezeletlenül hagyják a folyásukat, a dagadásaikat, a fájdalmaikat, a rossz vérzésüket, a csomóféle panaszukat.

Nem "fontosabb" a nőgyógyász a szemésznél, de sokkal inkább divat elkerülni, kifogásokat keresni, amikor nőgyógyászhoz kéne menni, mint amikor szemészhez.

Remélem, érthető voltam, és ezzel téma vége részemről.

2014. márc. 23. 18:44
 8/11 anonim ***** válasza:
37%

H.lyeség ez az intim terület fontosabb mint bármi más.

Természetesen semmivel sem fontosabb egyik testrészünk sem mint a többi (talán a szivet kivéve.)

Ugyanúgy kell eljárni a foggal, hassal, szemmel kapcsolatban mint a punci bármi problémájával. Nem kiemelt egyik sem.

2014. márc. 24. 09:50
 9/11 anonim ***** válasza:
44%

Drága funkcionális analfabéta válaszolók!

tegnap 17:09 Ettől függetlenül nem "fontosabb", ha szeretnél látni is.

tegnap 18:44 Nem "fontosabb" a nőgyógyász a szemésznél,

HÁNYSZOR írjam még le, hogy ne jöjjön egy újabb ember számonkérni?? Ha esetleg még nyolcszor elég lesz, akkor essünk túl rajta:

Szerintem se fontosabb, mindennek a karbantartása ugyanolyan fontos, csak a kérdező ezzel kapcsolatban kérdezett, és a nőgyógyászt divat elkerülni, ezért írtam így.

Szerintem se fontosabb, mindennek a karbantartása ugyanolyan fontos, csak a kérdező ezzel kapcsolatban kérdezett, és a nőgyógyászt divat elkerülni, ezért írtam így.

2014. márc. 24. 10:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Normális vagy?...
2014. márc. 24. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!