Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Eltűnhet a tampon?

Eltűnhet a tampon?

Figyelt kérdés
úgy emlékszem hogy tegnap este nem vettem ki a tampont.Reggel,mikor felkeltem,nem találtam.Felcsúszhatott annyira,hogy ne érezzem?Mi bajom lehet ha bennem marad? Elmenjek nőgyógyászhoz?
2014. márc. 22. 11:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
44%
És szerinted mégis hova tűnne az el?
2014. márc. 22. 11:24
 2/15 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem úgy gondoltam,hogy eltűnik, hanem,hogy annyira megy fel hogy ne érezzem
2014. márc. 22. 11:27
 3/15 anonim ***** válasza:

Akkor én is fogalmazok másképpen. Szerinted hova menne fel? Azért nincs annyi hely odabent, a hüvelyed maximum hét centiméter.

[link]

2014. márc. 22. 11:30
 4/15 anonim ***** válasza:
63%

Felcsuszhat teljesen. Vard meg, hogy megteljen, guggolj le, es nyomj. Ilyenkor altalaban kijon. Ha megsem, akkor nogyogyasz segit kivenni.

Ha napokig bentmarad, az gond, a bomlo ver miatt.

2014. márc. 22. 11:38
 5/15 anonim ***** válasza:
19%

Nem maradhat bent!!

Valószínűleg kipisilted.

2014. márc. 22. 12:47
 6/15 anonim ***** válasza:
34%

Utolsó, az azért megvan, h a tampont nem abba lyukba dugjuk, ahol pisilünk???

Ha nem találod, feltétlen menj orvoshoz.

Én jártam úgy is, hogy elfelejtettem kihúzni a madzagját, kis keresgélés után meglett, és úgy is, hogy nem vettem ki, és utánaküldtem egy másikat, de ekkor is kijött mindkettő.

Szóval alapesetben nem tűnik el.

Az előfordulhat, hogy nagyon megtelik, és kicsúszik magától a WC-n, de sztem azt észrevennéd.

2014. márc. 22. 13:35
 7/15 anonim ***** válasza:
nyilván nem arról van szó, hogy a hugycsőbe dugta volna, hanem, arról hogy megtelt és a WC-ben kicsúszott vizelés közben.
2014. márc. 22. 14:32
 8/15 anonim ***** válasza:
egyszer én is jártam így, kómásan mentem a budiba és szedném ki és sehol a zsinór, nagy matatás hogy hol a p*csába van a zsineg, mire rájöttem hogy este nem tettem fel újat.. vagy menj el dokihoz vagy kotorássz a kukába hogy mégis ott van-e.. magától szerintem nem tud addig felcsúszni ..
2014. márc. 22. 14:46
 9/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat (:
2014. márc. 22. 15:26
 10/15 A kérdező kommentje:
szóval ha bennem lenne azt mindenképp érezném ?
2014. márc. 22. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!