A tisztasági betét tényleg olyan rossz? (bővebben lent)

Amikor nekem először megjött még nem volt ennyi lehetőség betétek és tamponok között.Volt 1 az pedig az egészségügyi vatta...Emlékszem mennyire nem szerettük mi fiatal lányok,mert éjszakára ha betetted,reggelre még a lepedő is olyan lett,mert a vatta elcsúszott a "hátad közepére"Sokszor a barátnőmmel úgy ellenőriztük egymást,hogy nappal se ázzunk át." Nézd már meg,nem látszik?" Mert nem csak az volt a ciki,hogy totál átáztál tőle,hanem hogy egy csomóban összekuporodott,és néha nadrágon keresztül is látni lehetett,hogy van valami a nadrágodban..A vatta után igazi kellemes jó érzés egy ultra vékony betétet használni.DE itt is vannak jók és rosszak.Vettem már olyan betétet ami szintén összekuporodott,és bizony már át is áztál.Ezért az ember igyekszik megtalálni a neki megfelelőt.
Hogy milyen időközönként kell cserélni? Ezt minden embernél más,ez függ a menstruáció erősségétől is.Van akinek elég 3-4 db betét a menzet idejére.Én például az első két napban sűrűn cserélek betétet még úgyis ,hogyha megyek valahová tampont is használok mellette.Általában 1 hétig tart,és egy csomag betét nálam elmegy..De már legalább nem kell szólnom senkinek,hogy nézze meg a fenekemet,hogy minden oké-e,és este is nyugodtan alszom,mert nem a hasamról veszem le reggel a betétet..
(te jó ég ha belegondolok nagyiék még rongyot használtak,és azt mosták mindig ki..)Azért jó,hogy ilyen téren haladtak valamit nem???
37/N

Nyilván ha a betétet nem cseréled 8 órán át, akkor is kaphaszt el fertőzést.
Én tampont használok, mert nekem az kényelmesebb. De ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!