Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nők. Nektek szex közben...

Nők. Nektek szex közben szokott fájni a medencétek?

Figyelt kérdés
pisilés után is érzem,amikor már végzek,h mintha még görcsölne a medencém.szex közben is ha olyan pozicióban vagyunk,és mélyebbre nyomja,akkor is már fáj.Mostanában pedig már csak "ugy is" szokott fájni,h csak ülök a gépnél. Lehet h endometriozis?

2014. márc. 21. 18:20
 1/7 anonim válasza:
Mintha saját magamat írtad volna le! Ugyanezt érzem énis.
2014. márc. 21. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem durva a partneretek kissé?Mert alap esteben nem kéne hogy fájjon.
2014. márc. 21. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:

...vagy akár polip vagy mióma. Érdemes utánajárni!

Nekem sajnos már volt mindhárom. Ezzel a kettővel műtöttek, endometriózisra 3 hónapig gyógyszert szedtem.

2014. márc. 21. 18:29
 4/7 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok! Nem annyira érzem szex közben,talán mert más érzések dominálnak,de szex után már nagyon is érzem
2014. márc. 21. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem szokott fájni a medencém, de másnapra viszont egy kicsi görcseim szokott lenni.Lehet a medencéd valami màs miatt fáj.
2014. márc. 21. 18:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Na akkor az első válaszoloval egymásra találtunk. :) szex közben nekem se annyira.szóval nehéz leírni,de pisilés után,mintha még ugymond nyomni kéne vagy nem is tudom mit,h elmuljon.ezt most elég hülyén írtam le. Örülök h ennyien írtatok.Én dokihoz nem szivesen megyek ezzel,mert náluk 1 vén h.lye van.
2014. márc. 21. 18:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Menj máshova nőgyógyászhoz
2014. nov. 1. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!