Tampon használók. Ezek most normálisak?
Figyelt kérdés
Most menstruálok ,és betétet használtam,ma van a 3.nap és sikerült feltenni a tampont.De már egyszer kivettem,még egyaltalán nem telt meg.Az normális hogy teljesen megtagadt és amilyen volt eredetileg 2. szeresére megdagadt? Nem tudom hogy elég mélyre tugtam-e?KB. 5cm-re lóg ki a szál. (szűz vagyok,15 éves)Estére benn hadjam?2009. dec. 15. 22:24
1/7 A kérdező kommentje:
Megyek,ülök,ugrálok nem érzek semmit,mintha meg sem lenne
2009. dec. 15. 22:28
2/7 anonim válasza:
A tamponnak ez a dolga hogy megdagadjon. amennyire be tudod dugni az jó.
Próbáld ki a csap alatt mennyire dagad meg.Éjszakára is bent hagyhatod.
ÉS TANULJ MEG HELYESEN ÍRNI, MERT NAGYON IDEGESÍTŐ!!!!!
3/7 anonim válasza:
Ha nem érzed akkor jó helyen van!Én éjjelre nem szoktam bent hagyni, mert mondjuk 8 órán át nem szívesen hagynám bent!Éjjel betétet használok, de nappal simán használj tampont.3-4 óránként cseréld!Ha nem telt meg akkor már gyenge a vérzésed, akkor vegyél kissebb tampont!Nem kell olyankor normál!Elég a mini is!
4/7 vav22 válasza:
Igen normális! :-) Igen normális, szerencsére a női hüvely nem száraz, uh. ha előbb kiszedted mint ahogy vérrel megtelt volna, akkor is megdagadt a nedvességtől. Szerintem nem hogy kétszeresére hanem még nagyobbra is megdagad. Túl mélyre szerintem nem tudod tenni, mert az fájna ha a méhszájadon akarnád átnyomni :D. Olyan lehetne, hogy nem teszed fel rendesen, de ha nem érzel semmit mikor bent van, akkor pont jó helyen van. :-) Bent hagyhatod estére, de ha reggel felébredsz az első dolgod legyen cserélni! Minden okés, ne aggódj! :-)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. dec. 15. 22:37
6/7 anonim válasza:
én éjszakára sose használnék tampont....napközben is 4 max 6 óránként csere,de éjjelre betét!azt a 2-3 éjjelt ki lehet bírni normál betéttel,utána pedig tisztasági.
7/7 anonim válasza:
tanulj meg helyesen írni utána minden normális lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!