Egy hete késik de ma már néha éreztem hogy picit fáj a hasam mikor fog megjönni? Elvileg nem lehetek terhes mert védekeztünk és nem lyukadt ki a gumi, megnéztük utána, de akkor mér késik ennyit?
Tudoooom, az méhed környékén. Mikor paráztam a terhességtől még régen, annyi hülyeséget bebeszéltem magamnak, pl. hogy kicsit nagyobb lett, meg kemény. De ugyanolyan, mint eddig volt. Lefogadom, hogy nálad is ez van :p
Én is csinálok tesztet, de én majd szombat reggel, mert már 9 napja késik.
Hát az lehet, de én úgy voltam eddig a tesztjeimmel, hogy ha reggel csinálom meg (amik szerencsére negatívak voltak), akkor megnyugtathatom magam, hogy nem amiatt lett negatív, mert kevés volt benne a hormon, hanem egy egész éjszaka tartogatott pisimben egy kis hormon sem volt.
Én legalábbis így voltam eddig ezzel.
Hány éves vagy amúgy? Mindet én kommenteltem eddig, kivéve: 19:42, 12:01, 15:05 időpontban írókat meg amiket te :p
Van egy ismerősöm, akinek van, hogy 3 hónapot kimarad meg ilyenek. Gondolhatod, hogy félhet. Mondjuk nálam még nem fordult ilyen elő, hogy ennyit késik. Max vagy 2 napot...de több, mint egy hetet...hát ilyen nem.
Amúgy milyen gyakorisággal nyilal a "hasad", milyen erősséggel és hol?
Nekem elég változó: a méhem, petefészkem van hogy gyengén, van, hogy kicsit erősebben. Hát nem értem már az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!