Egy hete késik de ma már néha éreztem hogy picit fáj a hasam mikor fog megjönni? Elvileg nem lehetek terhes mert védekeztünk és nem lyukadt ki a gumi, megnéztük utána, de akkor mér késik ennyit?
Nah ez jó kérdés, mivel nekem is egy hete késik, óvszerrel védekeztünk, apró görcsök vannak az alhasamban, a várt menses után 4 nappal, reggel néztem tesztet és halvány vonal sem volt. Ideges vagyok, így hányingerem van, ahányszor erre a tényre gondolok, hogy késik, pedig nem szokott. És ez egy ördögi kör.
Nah mindegy.
A várt mensi előtt pár nappal, de jobb pár nappal utána megnézetni egy teszttel, de mivel neked egy hetes késésed van, ezért biztos kimutatná egy gyengébb teszt is. Nekem a Gabriel, Discolor+ vált be. Mármint mindkettő negatív volt, de elég pontos. Szóval bármilyen teszt megfelel. Gondolom nem szeretnél még picurt.
Amúgy milyen a hüvelyváladékod? Elméletileg ha ilyen fehér színű, kissé krémes, akkor terhesség-gyanús. A terhesség első jele közt van a mellfájás, ami akár az első 2-3-4. héten jelentkezhet, egyéntől függően. Szóval elég hamar. Ha a pároddal több, mint ennyi hete feküdtél le és nincs mellfájás, akkor talán valami más lehet. Lehet, csak kihagy.
Hát figyelj...ha vasárnap is óvszerrel csináltátok és nem volt problem utána (kiszakadás), akkor ne parázz. Holnap vegyél tesztet, csütörtök reggel az legyen az első dolgod, hogy megcsinálod. Első vizelet a legjobb. Lehet a karácsony vagy valami miatt van ez, mert nekem is ugyanez van, hogy késik egy hetet :D. Nekem is átlátszó a folyásom, mint két menses között.
Elmondanád, hogy milyen tüneteid vannak még? (hányinger, hátfájás, akármi). Csak mert ha neked is hasonlók, mint nekem, akkor kissé megnyugszom.
Hát sok szerencsét!
Amúgy...ha halvány is a teszt, akkor az terhesnek számít!
Kemény a hasad? Hát....asszem 2 vagy 3 hónaposnak kell lenned, hogy látható legyen a hasadon. De ebben nem vagyok biztos. Holnap írd meg az eredményt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!