Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátlás?! Mit lehet tenni?

Fogamzásgátlás?! Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Az a problémám,hogy végre felvettek munkahelyre(első munkahelyem lesz..) és sajnos nekem a menstruációm első (de még 2. nap is kicsit) nagyon horrorisztikus,mert nagyon fáj a hasam,hányni szoktam és még hasmenésem is van egész nap..szóval nagyon ramatyul vagyok,de nem tudom mi lesz ha dolgozok,mert ott nem mondhatom azt ,hogy havi 2 napra kérek szabit mert menstruálok..1 évig szedtem fogamzásgátlót a menstuációm belövésére,de sajnos csak annyit segített,hogy elmulasztotta a rosszullétet és 1 hónapban 3 hétig menstruáltam 1-2 napos szünetekkel...ezt abba is hagytam,azóta nem szedek semmit,de most valamit kellene.A kérdésem az lenne,hogy ha elmegyek nőgyógyászhoz,hogy adjon fogamzásgátlót a fájdalommentes menstruáció céljából (+ normális ciklus belövésére és persze nem kívánt terhesség miatt is ..) akkor sikerrel járok ,vagy csak kiröhög?Eléggé kellemetlen ez nekem,mert anno suliba sem tudtam menni ha megjött ...no-spa-t szoktam szedni ,de abból is egyszerre 4-et vagy 6-ot mert az is alig használ(algo flex m sem használt).Azt még hozzá tenném,hogy nem ülő munkám lesz,hanem talpon kell lennem..Előre is köszönöm a válaszokat.23L

2014. márc. 16. 19:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Huha, ez elég rossz lehet. :(

Azt javaslom, hogy akkor mindenképp látogasd meg a nőgyógyászt, mondd el neki, hogy mi a baj, hidd el, biztosan nem fog kinevetni! :) Az a dolga, hogy figyeljen rád! :) Biztosan tud majd valamit ajánlani. :) A Nospa amúgy nekem se hatott soha. :D

Menj el, és meglátod, majd talál neked valamit, attól biztosan helyrejössz. :) Sok sikert a munkádhoz! :)

Ja és még valami... Tényleg 3 hétig menstruáltál a fogamzásgátlótól az első hónapban??? :O :O

2014. márc. 16. 19:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen..10 éve menstruálok,de nem rendszeres azóta sem..előző évben kezdtem el szedni fogamzásgátlót ,mert elegem lett abból,hogy sosem tudtam mikor fog megjönni..és jobban összezavart,elkezdtem szedni és kb minden nap pecsételő vérzésem volt...eltelt fél év,kértem másikat,az is ugyanazt csinálta..és inkább abbahagytam.Egy előnye volt amit leírtam már ,hogy nem fájt semmim,nem volt hányingerem stb..
2014. márc. 16. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!