Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Égő, viszkető érzés a kisajkai...

Égő, viszkető érzés a kisajkaimnál. Az orvos szerint hólyaghurut. Szerintem nagyon nem. Mit érdemes tenni?

Figyelt kérdés

Eleinte húgyúti fertőzésre gyanakodtam, de egyre pirosabbak a kisajkaim, és égnek, viszketnek, ma voltam a körzeti orvosnál, és azt mondta, hogy biztosan hólyaghurutom van. Szerintem ez mondjuk inkább lesz hüvelygomba, mint hólyaghurut... Mindenesetre felírt Augmentint meg kamillateát. Azt érdemes szednem, vagy szerintetek. Is kizárt a hólyaghurut, és inkább menjek el egy nőgyógyászhoz?

16/L

2014. márc. 8. 00:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha megis huvelygombad van,az Augmentin szerintem azon is segit.Mindenesetre,ha ugy erzed,hogy tenyleg gombas fertozesed van,akkor vegyel a gyogyszertarban kenocsot,hogy megnyugodj :)
2014. márc. 8. 00:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Megint en bocsi,Ez az augmentin szedese elott,vagy utan jelentkezett amire azt gondolod,hogy gomba?
2014. márc. 8. 00:55
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Pisilésnél érzel csípést? Gyakran pisilsz keveset?
2014. márc. 8. 05:59
 4/12 anonim ***** válasza:
52%

Komolyan néha elgondolkodom, hogy ez az oldal mennyit árthat is😞

augmentin NEM jó gombára, mivel antiibiotikum és nem gombaellenes szer! Az antibiotikum pedig inkább elősegíti a gombát.

A háziorvos pedig hanyagul járt el, nem vizsgált meg. Menj el nőgyógyászhoz aki vesz kenetet es ker vizeletvizsgalatot.

2014. márc. 8. 07:19
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
A 05:59-es vagyok. Igazad van Kedves előző Válaszoló! Épp azért kérdeztem, hogy érez-e a Kérdező csípést pisilésnél, és sokszor pisil-e keveset, mert ha nem, akkor nem hólyaghurut. Kedves Kérdező, szerintem menj másik orvoshoz!
2014. márc. 8. 07:28
 6/12 anonim ***** válasza:
55%

Valószínűleg gombád van, vegyél Canesten combit és 3-4 nap alatt elmúlik tőle!

Az Audmentint nem venném be a helyedben.

2014. márc. 8. 07:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló tényleg nagy hülyeséget írt! Ha gyakran kell pisilned,pisiléskor nem csak a kisajkaidnál,hanem a húgycsövedben is érzel csípést,akkor szedd az Augmentint,mert tényleg van egy húgyúti fertőzésed.De két kórokozó együtt is előfordulhat (bakteriális fertőzés és gomba)ezt sokan elfelejtik. Mindenesetre ha szeded az Augmentint,ha nem a kisajkaidat kenjed pl. Canesten kenőccsel és hétfőn menj el nőgyógyászhoz.
2014. márc. 8. 08:33
 8/12 anonim ***** válasza:
34%
Canesten hüvelykúpos a megoldás.
2014. márc. 8. 08:34
 9/12 A kérdező kommentje:
Nincs gyakori vizelési ingerem, és nem pisilek keveset amikor elmegyek pisilni. A húgycsövem egyáltalán nem fáj, csak a kisajkaim viszketnek, és mostmár fehér folyásom is van. Szerintem 100%, hogy nem hólyaghurut... Már nem az első eset, hogy a háziorvosom rosszul járt el. Egyszer elmentem hozzá, és fulladásszerű köhögő rohamokra, meg hátfájásra panaszkodtam, és azt mondta, hogy mandula gyulladásom van. Tartottam a felírt gyógyszeres kezelést, és semmit sem javultam. Bementem a kórházba, és kiderült, hogy elég súlyos tüdőgyulladásom van...
2014. márc. 8. 09:26
 10/12 anonim ***** válasza:
38%
Nőgyógyászhoz menj, ne a háziorvoshoz.
2014. márc. 8. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!