Érdemes a méhszájsebet megműttetni?
Méhszájsebet találtak nálam!Az eredményem p3-as lett.Állandó folyásom van ami már nagyon zavar!Minden kúpot kipróbált velem már az első doki,mondván gombás fertőzés van a háttérbe!Elmentem másik dokihoz, aki azt mondta nincs gombás fertőzésem, egyszerűen a hormonháztatásom felborult, megváltozott a ph és savasabb a kelleténél,ez állandó gyulladást okoz!Most utoljára együttlét közben enyhén vérzett, majd utána rettenetesen fájt, éget, és fájt a hasam, majd 3 nap múlva elmúlt a hasfájás.Mind szex közbe, és a mindennapokba zavar a folyás!!Egyszerűen elegem van a kúpokból és az irrigálásokból és hogy már félek a szextől is,gyakran már kerülöm inkább!Olvastam, hogy itt műtenek
[link] gondolkodok rajta!p3 eredménnyel is műtenek vajon?De ha sosem múlik el a p3,mert a hormonrendszerem felborult már az aggódásoktól??Nincs hpv!
a második orvosod nem irt fel gyógyszert? pl ha felborult a hormonháztartásod akkor hormon gyógyszert pl fogamzásgátló
a szexutáni vérzés-fájdalom az a méhszájsebtől van.
de amikor én ezzel elmentem a nőgyógyászhz, és meg vizsgált akkor azt mondta leecseteli és nem volt semmi gond utána, nem kellett kupot használnom meg ilyenek..
De vannak olyan készítmények is amik vissza állítják a hüvelyváladék ph-ját.
A hormonokat kellene rendbe tenni, viszont még egészen véletlenül sem fogamzásgátlóval, mert az csak nagyobb bajt csinál.
Ettől függetlenül lehet, hogy meg lehetne műteni a sebet, de ezt itt senki sem fogja tudni megmondani. Ezzel a belinkelt orvossal kellene konzultálni. Mellé én a helyedben elmennék egy normális nőgyógyász-endokrinológushoz is. Vizsgáljanak meg mindent, beleértve a hormonokat.
Ha nagyon elsavasodott a szervezeted, akkor étkezz egészségesebben. Ne egyél finomított cukrot, helyettesítsd mással, és ami a legfontosabb, az a sok zöldség, hús és rengeteg folyadék (víz, tea). Ezt mindenképpen javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!