Méhszájsebet milyen citológia eredménnyel műtenek, égetnek, fagyasztanak? Nekem még citológia sem volt, és remélem ha lesz, hogy jó lesz az eredménye, de minden áldott nap vérzek miatta. Ha jó lesz a citológia, akkor nem csinálnak velem semmit?
Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 15:23
1/2 anonim válasza:
Nekem is ez miatt volt p3-as az eredményem,a doki írt ki hüvelykúpot ,utána végeztem itthon egy hüvelyregeneráló kúrát és már p2 lett az eredmény.
Fél év múlva kell mennem megint..általában kettő p3-nál (vagy annál rosszabb )eredménynél műtenek ,de vannak türelmesebb orvosok is,azt inkább orvosa válogatja.
2/2 anonim válasza:
Nekem pont azt mondta a dokim, hogy méhszájsebet csak jó eredménnyel szabad fagyasztani, legalábbis nekem ez volt a feltétele a fagyasztásomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!