Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Égő, viszkető érzés a kisajkai...

Égő, viszkető érzés a kisajkaimnál. Az orvos szerint hólyaghurut. Szerintem nagyon nem. Mit érdemes tenni?

Figyelt kérdés

Eleinte húgyúti fertőzésre gyanakodtam, de egyre pirosabbak a kisajkaim, és égnek, viszketnek, ma voltam a körzeti orvosnál, és azt mondta, hogy biztosan hólyaghurutom van. Szerintem ez mondjuk inkább lesz hüvelygomba, mint hólyaghurut... Mindenesetre felírt Augmentint meg kamillateát. Azt érdemes szednem, vagy szerintetek. Is kizárt a hólyaghurut, és inkább menjek el egy nőgyógyászhoz?

16/L

2014. márc. 8. 00:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát igen,vizelési panaszok nélkül nem is értem,hogy miért gondolt hólyaghurutra. Használhatsz Caneseten kombit,de szerintem jobban jársz,ha elmész nőgyógyászhoz. Ha nagyon kellemetlen a kisajkaidon a csípés,viszketés,addig csak a kenőccsel kend, ez csökkenti a panaszokat,de nem befolyásolja a hüvelyedben lévő fertőzést.
2014. márc. 8. 10:46
 12/12 anonim ***** válasza:
66%
Canesten combit vegyél patikában, hüvelykúppal segíteni fog.
2014. márc. 10. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!