Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi történik a nőgyógyásznál?

Mi történik a nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés
A napokban megyek életembe először nőgyógyászhoz, mert a csiklóm és a hüvelyem, valamit a környéke be van gyulladva. Az igazság az, hogy nemrég veszítettem el a szüzességem és fiatal vagyok, de nem bántam ezt meg (a félreértések elkerülése miatt!) Anyukám nem tud róla, hogy már nem vagyok szűz, és nem is szeretném, ha megtudná. Nektek amikor először mentetek, anyukátok bement veletek a vizsgálóba? Vagy csak te mentél be? Az orvos kéri, hogy menjen be az anyuka? kérlek, segítsetek, mert kicsit beparáztam.

#nőgyógyász #szüzesség kérdés
2014. márc. 16. 16:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
Mindenképpen női orvost keress elsőre, azért elviselhetőbb elötte a vetkőzés, terpesztés! Anyudnak javasold, hogy kint várjon meg.
2014. márc. 17. 18:21
 12/18 anonim ***** válasza:
59%
Az orvosválasztás tényleg fontos, elsőre + fiatalon, tényleg ajánlott a női!
2014. márc. 20. 07:59
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
Találtál már orvost, van időpontod?
2014. márc. 20. 12:01
 14/18 anonim ***** válasza:
60%

Na voltál orvosnál?Anyukád kinnt megvárt?

Hány éves vagy?

Azért nagyon remélem nem 14-15 éves vagy,mert akkor nagyon büszke lehetsz magadra,remélem nem erősíted ezek táborát.

2014. márc. 23. 15:45
 15/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!:)

Voltam nőgyógyásznál, anyukám megvárt kint, semmi extra nem volt. A fürdőbe elkaptam egy bakteriális fertőzést, mikor úszni voltam. Kaptam kúpot és krémet is, másnapra már szinte el is múlt!:) Köszönöm szépen a tanácsokat, férfi orvosnál voltam, de nem voltam frusztrált. 16 éves vagyok egyébként:)

2014. márc. 25. 17:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor renben vagy,hál istennek,a 16 éves kor is igen fiatal,de jobb mint ha 14-15 éves lennél csak hiába 1 vagy 2 év,de szégyen ha valaki 14-15 éves simán odaadja magát másnak,a sexhez nem kicsi,de ha otthon segíteni kell ahhoz kicsi,meg ahhoz is hogy legalább magára kivasaljon,meg az iskolai szendvicsét elkészítse.Örülök,hogy jól vagy,remélem ha a sexhez nagy voltál akkor máshoz is nagy vagy és résztvállasz az otthon teendőkben is,nem olyan lusta vagy mint sokan.:-)
2014. márc. 29. 14:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Amúgy mit csinált az orvos,csak a külső nemiszerveket néztek meg,hiszen a gondok itt voltak vagy a kacsát is használta?
2014. márc. 29. 15:49
 18/18 anonim ***** válasza:
köszi a privátba küldött választ
2014. ápr. 5. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!