A barátommal eggyüttlétünk alatt nem védekeztünk, de terhes nem vagyok, mivel tesztet csináltam. Mi lehet az oka?
Látogasd meg a nőgyógyászt.
1. Lehet, hogy hibás volt a teszt és mégis terhes vagy. Ez esetben ha még nem akarsz babát, cselekedni kell. Ha egy hónapja késik akkor akár már 8 hetes lehet.
2. Lehet komoly hormonális probléma, ami miatt kimarad a vérzés. Ezt szintén kezelni kell mert még meddőség is lehet belőle.
igen már gyakrabban volt így, hogy kiesett 1 hónapokat a menstruációm, de akkor nemvoltam ennyir megijedve, hogy esetleg terhes lehetek vagy akármi, mert gyereket nem szeretnénk, mivel még csak 18 éves vagyok.
Barátnőim avval nyugtatgattak, hogy csak felvagyok fázva és ezmiatt nem jön meg, de engem ez valahogy nagyon zavar és félek is.
a komment alapján egyértelműen hormonális gond, ez nem felfázás
most még nyilván nem akarsz babát, de eljön majd az az idő, amikor minden megtennél érte
a hormonális probléma kezelése nem 1-2 hónap, hanem éveket vesz igénybe, tehát érdemes minél előbb elkezdeni a kezelést, hogy ne legyen maradandó károsodás és amikor már vágysz egy gyermekre, akkor ne legyen ez akadály
köszönöm a sok tanácsot!
mielőbb akkor elfogok látogatni egy női orvoshoz, csak épp most nemtudok mivel külföldön tartózkodom. Remélem semmi komolyabb problémám nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!