Megint ciszta vagy?
Figyelt kérdés
Januárban voltam nőgyógyásznál mivel késett a menstruációm és kiderült, hogy cisztám volt.. nem jött meg ugye miatta 2-3 hétig és utána megjött. Visszamentünk az orvoshoz azt mondta elmúlt. Februárba kimaradt és most márciusban sem jön/jött meg. Szerintetek mi az oka? Lehet hogy rosszul látta az orvos és mégis megmaradt a ciszta? Vagy csak a sok stressz? Kedden megyek megint az orvoshoz de teljesen tanácstalan vagyok :-(. Nem hiszem hogy terhes lehetnék mindig ellenőriztük a gumit.2014. márc. 11. 18:14
1/1 anonim válasza:
A ciszta vissza térő probléma. :-( Van, hogy hónapokig (nekem évekig) nem jelentkezik, és aztán hónapokon át újra és újra. Ha nagyon sokat késik, menj orvoshoz, mert az azt jelenti, hogy nem szívódott fel. Akkor pedig kezdeni kell vele valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!