Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mikor jön meg?...

Szerintetek mikor jön meg? Mármint még a jelek alapján minimum nyárig, vagy még azért lehet jóval később? Jelek lent.

Figyelt kérdés

Igen, tudom, hogy nem lehet ezt biztosan tudni, de azért azt nagyjából gondolom, hogy lehet hogy nem 2 év múlva hanem "hamarosan".

Kívánósabb vagyok

Nőnek a melleim kb 2 éve

Szőrösödöm ott lent kb 1.5 éve

A hónaljam 2 hónapja kezdett szőrösödni

És az igazi jelek:

Fehérfolyásom van több mint 4 hónapja és erősebb mostanában.

Fájdogál néha-néha a hasam+hátam

Lehangolt, ingerült vagyok elég sokszor és nagyon érzékeny, könnyen sírok

Ezt nem tudom, hogy jel e de: mostanában volt hasmenésem, és egy két helyről hallottam, hogy ez is lehet jel

Fejem is gyakran fáj

Ez viszont sima pubertás kor jellemzője azthiszem:

Nőtt a súlyom is (nőiesedek)

A hajam és a bőröm zsírosabbá vált és sok pattanásom van

Többet izzadok és a testszagom megváltozott.:)

kérlek benneteket hogy OLYAN KÉRDÉSEKET NEM KÉREK HOGY MÉG VAN IDŐM MERT 16 ÉVES KOROMIG MEGJÖHET ÉS OLYAT SEM HOGY BÁRMIKOR!KÉRLEK TITEKET HA NEM TUDTOK PONTOS VÁLASZT ADNI (MERT NEM TUDTOK) AKKOR CSAK OLYAN KB. MIKOR..köszi!(IGEN, KICSIT VÁROM, MERT EZZEL TUDNI FOGOM AZT, HOGY EGÉSZSÉGES LÁNY VAGYOK+ SZERETNÉM KICSIT MAGAM ÉRTETTEBBNEK ÉREZNI, S NEM ANNAK A KISLÁNYNAK AKI VAGYOK! )

12/L

2014. márc. 10. 20:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszi! Engem nem is érdekel. Csak az értelmes, kedves emberekkel/válaszokkal foglalkozok :)
2014. márc. 11. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!