Szerintetek mikor jön meg? Mármint még a jelek alapján minimum nyárig, vagy még azért lehet jóval később? Jelek lent.
Igen, tudom, hogy nem lehet ezt biztosan tudni, de azért azt nagyjából gondolom, hogy lehet hogy nem 2 év múlva hanem "hamarosan".
Kívánósabb vagyok
Nőnek a melleim kb 2 éve
Szőrösödöm ott lent kb 1.5 éve
A hónaljam 2 hónapja kezdett szőrösödni
És az igazi jelek:
Fehérfolyásom van több mint 4 hónapja és erősebb mostanában.
Fájdogál néha-néha a hasam+hátam
Lehangolt, ingerült vagyok elég sokszor és nagyon érzékeny, könnyen sírok
Ezt nem tudom, hogy jel e de: mostanában volt hasmenésem, és egy két helyről hallottam, hogy ez is lehet jel
Fejem is gyakran fáj
Ez viszont sima pubertás kor jellemzője azthiszem:
Nőtt a súlyom is (nőiesedek)
A hajam és a bőröm zsírosabbá vált és sok pattanásom van
Többet izzadok és a testszagom megváltozott.:)
kérlek benneteket hogy OLYAN KÉRDÉSEKET NEM KÉREK HOGY MÉG VAN IDŐM MERT 16 ÉVES KOROMIG MEGJÖHET ÉS OLYAT SEM HOGY BÁRMIKOR!KÉRLEK TITEKET HA NEM TUDTOK PONTOS VÁLASZT ADNI (MERT NEM TUDTOK) AKKOR CSAK OLYAN KB. MIKOR..köszi!(IGEN, KICSIT VÁROM, MERT EZZEL TUDNI FOGOM AZT, HOGY EGÉSZSÉGES LÁNY VAGYOK+ SZERETNÉM KICSIT MAGAM ÉRTETTEBBNEK ÉREZNI, S NEM ANNAK A KISLÁNYNAK AKI VAGYOK! )
12/L
Mivel senki se fogja tudni megmondani mikor jön meg, majd ha vérzel, akkor megjött.
Senki se tud mást mondani.
Az átlagnak a fehérfolyás kzdete után 1,5-2 évvel jön meg tehát az alapján még annyira nem várható. egy tünet utal rá a sokbol az a hasfájás. A többi az sima pubertás tünet is lehet. Ezek a tünetek mind telejsen természetessek mivel nagy változások vannak odabent.
Viszont nem attól leszel érettebb ha már meg van. Nagyon fogod majd utálni a nyarakat mert tuti pont akkor fog megjönni amikor a nyralaás lesz vagy valami jó kis strandos program. Utálni fogod vele a macerát azt hogy kéynlemetlen a betét, belefülledsz stb, azt hogy félhetsz át ne ázzál (tuti átfogsz mert mindneki átázik életében prszor) Ha nincs szerencséd szenvedni fogsz a hasfájástól akár hányás hasmenéssle is járhat. Tehát egyáltalán nem nagy buli. Itt is nem egy lány van aki irja hogy jaj de várja aztán pár hüónap mulva ir hogy megjött és huu de sz.r volt és hogy szenvedett és milyen hülye volt hogy igy várta. Nem ettöl leszel nagylány hidd el. Baj lenne ha ezen mulna mert van akinekcsak 16 évesen jön meg közben meg már majdnem felnött. Sok éretlen 13 éves van aki régóta menstruál sok érett lány aki még 14 évesen sem. De érthetö hogy kiváncsi avgy miylen mivel mindenki az, aztán mindenki rájön hogy mmégsem egy jó buli. De az élet rendje midnenki menstruál. Az meg hogy szeretnéd tudni egészsges vagy-e egy butaság amik vannak tüneteid azok pont azt mutatják hogy egészsges avgy mert megkezdödött a nemi érésed. A túl korán megjött menstruáció pedig sokszor épphogy hormon betegségre is utalhat. Nekem annó pont 12 évesen jött meg mégsem vagyok egészsges hormonálisan és mindig voltak ciklus problémáim és meddöségi problémáim is vannak/voltak. Attól hogy megjön még nem jelenti azt hogy senkinek nem lehet baja.
Az átlagnak a fehérfolyás kezdete után 1,5-2 évvel jön meg tehát az alapján még annyira nem várható. egy tünet utal rá a sokbol az a hasfájás. A többi az sima pubertás tünet is lehet. Ezek a tünetek mind telejsen természetessek mivel nagy változások vannak odabent.
Viszont nem attól leszel érettebb ha már meg van. Nagyon fogod majd utálni a nyarakat mert tuti pont akkor fog megjönni amikor a nyralaás lesz vagy valami jó kis strandos program. Utálni fogod vele a macerát azt hogy kéynlemetlen a betét, belefülledsz stb, azt hogy félhetsz át ne ázzál (tuti átfogsz mert mindneki átázik életében prszor) Ha nincs szerencséd szenvedni fogsz a hasfájástól akár hányás hasmenéssle is járhat. Tehát egyáltalán nem nagy buli. Itt is nem egy lány van aki irja hogy jaj de várja aztán pár hüónap mulva ir hogy megjött és huu de sz.r volt és hogy szenvedett és milyen hülye volt hogy igy várta. Nem ettöl leszel nagylány hidd el. Baj lenne ha ezen mulna mert van akinekcsak 16 évesen jön meg közben meg már majdnem felnött. Sok éretlen 13 éves van aki régóta menstruál sok érett lány aki még 14 évesen sem. De érthetö hogy kiváncsi avgy miylen mivel mindenki az, aztán mindenki rájön hogy mmégsem egy jó buli. De az élet rendje midnenki menstruál. Az meg hogy szeretnéd tudni egészsges vagy-e egy butaság amik vannak tüneteid azok pont azt mutatják hogy egészsges avgy mert megkezdödött a nemi érésed. A túl korán megjött menstruáció pedig sokszor épphogy hormon betegségre is utalhat. Nekem annó pont 12 évesen jött meg mégsem vagyok egészsges hormonálisan és mindig voltak ciklus problémáim és meddöségi problémáim is vannak/voltak. Attól hogy megjön még nem jelenti azt hogy senkinek nem lehet baja.
Még én vagyok a bunkó? Te betegezel le engemet...
Idióta...
1. Igen, te vagy mert ha nem tudsz kedvesen válaszolni inkább ne is válaszoljál!
2. Nem betegeztelek le!
3. Igazából azt sem tudod milyen vagyok és máris én vagyok az idióta amikor én csak a tényeket mondtam! Nem olyan válaszra voltam kíváncsi, inkább azt a hosszú választ vártam volna!
Ne törödj kislány ezzel a szerencsétlen 73%-os férfival, állandóan itt lebzsel és osztja az "észt" cefetül.
Felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!