Jó lesz ez így?
Sárgás, büdi folyásom volt, kaptam rá Dalacin hüvelykrémet, majd egy hét múlva visszamentem a dokihoz a tenésztés eredményemért. Streptococcus agalactiae b-cs jött ki, erre már nem kaptam semmit, mert a Dalacin eleve erre van. Viszont a Dalacintól hüvelygomba jött elő, amire kaptam Fluconert(2db) és Gynoxint, meg még rózsamézet, hogy azt majd tíz napig használjam...csepegtessem tamponra és helyezzem fel 2 órára. Na....az lenne a kérdésem, hogy a tampon jó ötlet ilyenkor? Mert eleve nem tud kijönni a folyás sem. És csak tovább szaporodnak a bacik, nem?
A Dalacin végülis segített, mert nem büdi a folyásom, de még mindig sárgás...attól is félek, hogy mivel kihagytunk egy napot (annyira fájt a felhelyezés, hogy egyszerűen képtelen voltam rá, bár..mondjuk csak egy nap maradt ki, és utána ugyaúgy folytattam, tehát már elhasználtam mind a 7-et.) Remélem ez segíteni fog, mert már elegem van a folyásokból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!