Csinálta már valaki? Nem lesz hova dobnom a betétet.
Figyelt kérdés
Hétfőn megyek valahová, ahol elképzelhető, hogy nem tudom kidobni a betétet... Ha elmennék cserélni, de nem tudok, akkor az is jó, ha ráragasztok a használtra egy újat? Tudom hülye ötlet, de ha nem lenne hova dobnom a használtat, vészhelyzet esetén ez is megfelel?2014. márc. 1. 11:38
1/21 anonim válasza:
Szerintem csomagold be a használt betétet az újnak a csomagolásába és tedd bele a neszeszeredbe/táskád kis zsebébe, aztán majd otthon vagy akárhol, ahol szemetes van, kidobod. :))
2/21 anonim válasza:
Mindenhol szokott lenni valami szemetes
4/21 A kérdező kommentje:
Tegyük fel,hogy most pont nincs
2014. márc. 1. 11:45
5/21 A kérdező kommentje:
Én kérdezek :)
2014. márc. 1. 11:46
6/21 anonim válasza:
Vagy próbáld megoldani,h ne kelljen cserélni. Legnagyobb tampon + a betét. Vagy amit 1es írt. Nem próbáltam ráragasztani egyiket a másikra, de nem hiszem,h ne mozdulna el.
7/21 anonim válasza:
Amit kitaláltál ,az hülyeség !!! A használt betétnek egy idő után szaga is lesz ,ez is jusson eszedbe . Vészhelyzet esetén a régit jól becsomagolod ,beteszed a táskádba és valahol kuka !!!
8/21 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nincs kuka.
De tegyük fel, akkor új csomagolásába beletekered régit, esetleg vigyél egy zacskót, azt zárd le, legközelebbi kukába kidobod.
9/21 anonim válasza:
ha nincs kuka csomagold be és vidd magaddal és ha lesz egy kuka kidobod. Ez a ráragasztás nem menne mivel nem ragadna rá igy tuti lenne az átázás elmozdulás.
10/21 anonim válasza:
szerintem is az a legtutibb ha összecsomagolod, eldugod a táskádba/zsebedbe/zacsiba akárhova, és egy adandó alkalommal mikor nincs ott senki és van előfordul egy szemetes, akkor hupsz, kidobod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!