Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A mai 10-11 évesek hordanak...

A mai 10-11 évesek hordanak tistasági betétet?

Figyelt kérdés
ez egy kicsit még nem korai ?
2014. febr. 23. 13:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, nem az. Sosem tudni mikor jön meg először. Valakinek 10 évesen megjön, valakinek meg még 16 évesen sem!!!!!
2014. febr. 23. 13:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez attól függ.

Ha belegondolok, én ennyi idősen már rendes betétet is használtam, hisz már ennyi idősen menstruáltam, így fehér folyásom is volt, vagyis tisztasági betétet is kellett alkalmanként használnom.

És aki még nem is menstruál ennyi idősen, a menstruációs időszakot megelőzően is már jelentkezik fehérfolyás, ami egyeseknél több, vagyis szennyezi a fehérneműt, amiből kifolyólag pedig lehet használni tisztaságit.

Szóval ha indokolt a használata, akkor egyáltalán nem korai 10-11 évesen tisztasági betétet hordani.

De akinek sem vérzése, se folyása nincs, annak természetesen nem hogy kora, tök felesleges.

2014. febr. 23. 13:57
 3/7 K. D. G. válasza:
Hát ha szükségük van rá akk nem. Én lassan 13 vagyok de csak a mensi idején hordok betétet. De gondolom ez nem túl meglepő :)
2014. febr. 23. 13:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha van folyásuk nem korai. 10-11 évesen már sokan menstruálnak, nemhogy folyásuk van.
2014. febr. 23. 14:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem kellett, mert már jó ideje volt kis fehér folyásom, ami nem túl kellemes érzés és látvány a bugyin. 9 évesen, a 10. szülinapon előtt 2 hónappal jött meg az első menstruációm, szóval én már rendes betétet is hordtam 10-11 évesen bőven.

22N

2014. febr. 23. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem korai,korábban érnek nemileg,11 évesen én már menstruáltam a suliból még egy csaj,bocs osztálybólt akartam írni,de 12 évesen alányok 3/4 már menstruált.És a mensi előtt vagy a mensi után szokott a fehér folyás megjeleni,ha már van folyás akkor akár hány éves vagy lehet betétet hordani.
2014. márc. 2. 17:02
 7/7 anonim válasza:
45%
Szerintem egyáltalán ,mert május 11.-én leszek 10 és három napig barna folyásom volt előző hónapban viszont utána beállt.
2014. márc. 11. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!