A mai 10-11 évesek hordanak tistasági betétet?
Ez attól függ.
Ha belegondolok, én ennyi idősen már rendes betétet is használtam, hisz már ennyi idősen menstruáltam, így fehér folyásom is volt, vagyis tisztasági betétet is kellett alkalmanként használnom.
És aki még nem is menstruál ennyi idősen, a menstruációs időszakot megelőzően is már jelentkezik fehérfolyás, ami egyeseknél több, vagyis szennyezi a fehérneműt, amiből kifolyólag pedig lehet használni tisztaságit.
Szóval ha indokolt a használata, akkor egyáltalán nem korai 10-11 évesen tisztasági betétet hordani.
De akinek sem vérzése, se folyása nincs, annak természetesen nem hogy kora, tök felesleges.
Nekem kellett, mert már jó ideje volt kis fehér folyásom, ami nem túl kellemes érzés és látvány a bugyin. 9 évesen, a 10. szülinapon előtt 2 hónappal jött meg az első menstruációm, szóval én már rendes betétet is hordtam 10-11 évesen bőven.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!