Csinálta már valaki? Nem lesz hova dobnom a betétet.
Figyelt kérdés
Hétfőn megyek valahová, ahol elképzelhető, hogy nem tudom kidobni a betétet... Ha elmennék cserélni, de nem tudok, akkor az is jó, ha ráragasztok a használtra egy újat? Tudom hülye ötlet, de ha nem lenne hova dobnom a használtat, vészhelyzet esetén ez is megfelel?2014. márc. 1. 11:38
11/21 anonim válasza:
Gondolom nem egy erdőbe mész vagy egy sivatagba táborozni, amúgy meg mindenhol van kuka... Ha valakihez mész és nincs a WCben, megkérdezed hol a kuka, felnőtt emberek vagytok már basszus. Becsomagolod az új papírjába, ha még akarod betekered plusz WCpapírba és szépen kidobod ott. Ha meg valami publikus helyre mentek, akkor meg olyan nincs hogy a női WCben ne lenne kirakva kuka...
12/21 anonim válasza:
11-es: És ha túrázni megy erdőbe??? Ott nincs kuka.
13/21 anonim válasza:
Igen, pont ideális az idő az ilyesmihez...:D Azért írtam, hogy gondolom nem oda megy.
14/21 anonim válasza:
Én már voltam hasonló helyzetben. Becsomagoltam és eltettem a táskámba egy zacskóba. Amit te akarsz csinálni az büdös is lehet, a fertőzésekről már nem is beszélve!
15/21 anonim válasza:
13: Már miért? Pont ilyenkor a legjobb, nem a 40 fokban...
16/21 anonim válasza:
Talán mert napok óta hol esik, hol nem... A sár meg nem szárad fel 2 óra alatt mint a városban a betonról a víz.
17/21 anonim válasza:
Tudod, túrabakancs, esőkabát ;)
Nem értem miért nekem magyarázod ezeket az hülye indokokat, rengeteget túrázok.
18/21 anonim válasza:
Ha nincs hova tenned, és pl kinn túrázol, szerintem egy váratlan pillanatban "hagyd hátra" :) Vagy megpróbálhatod elégetni vagy elásod.
19/21 anonim válasza:
Pfuj már nehogy eldobd, vagy elégesd, elásd...ennyire ne legyünk már gusztustalanok
Zacskó, beletekered betétet új csomagolásába. ZSebre teszed, következő kukánál kidobod.
20/21 anonim válasza:
jó nyilván nem az út közepére dobja. Hanem bokorba ahol senki sem látja meg :) Majd lebomlik, nem? Ugyanez ha elássa. Mert ez van a papírral is, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!