Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha előtte óramű pontossággal...

Ha előtte óramű pontossággal jött, amikor abbahagyom rendszertelen lesz, vagy visszaáll normálisan?

Figyelt kérdés
Az orvosom Belara fog.gatlot irt fel,holnap kezdem el szedni,a ciklus elso napjan.Körül-belül fél évig fogom szedni,mivel utána nem lesz szükségem rá,a párom külföldre költözik.Kényelmi okokból döntöttem a gyógyszeres fogamzásgátlás mellett.Vannak ezzel kapcsolatos tapasztalataitok?Mármint milyen lesz amikor abbahagyom?

2014. márc. 3. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt előre senki se tudja. Valakinek visszaáll, valakinek teljesen felborul a ciklusa.
2014. márc. 3. 13:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindenkinél más. Nekem ugyanúgy napra pontosan jön meg 10 év gyógyszer után.

Fél év miatt biztosan nem kezdeném el szedni, máshogy is lehet védekezni, ez viszont lehet, hogy teljesen felborítja a hormonjaidat.

2014. márc. 3. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:
pontosan ahogy az elsö irja. de nagyobb rá az esély hogy rendben lesz.
2014. márc. 3. 13:44
 4/4 A kérdező kommentje:
mint mondtam,kényelmesebb,mivel az ovszer egészségügyi okokból nem jön szóba.köszönöm a válaszokat :)
2014. márc. 3. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!