PCOS! IR! Szerintetek mikor kell érezni a hatását napi 3 szem 850 mg-os Meforal-nak?
1 honap utan meg semmit sem fogsz erezni.
Egyebkent ram is azt mondtak, hogy pcos, aztan kiderult, hogy CAH vagyok. Sok nogyogyasz ravagja a tunetekre, hogy pcos, pedig egyre tobb a CAH-s no. Ahhoz pedig mas gyogyszer kell.
Fog hasznalni.
En csak elmeseltem, hogy nekem is azt mondtak 12 evig, hogy pcos, aztan egy vervizsgalatbol kiderult, hogy CAH. Eleg hasonloak a tunetei.
Nekem minden Pcos tunetem megvan.
Szorosodes, cisztak, pattanasos zsiros bor, brutalis hajhullas, 25kg plusz megmaradt a szules utan is(2 eve szultem), semmifele dietaval nem tudtam fogyni 1 dkg ot sem, vizes vagyok, terheleses cukor ertekeim magasak, magas inzulin...magyarul minden ami "kell". Eddig napi 2x500 mg Metformint szedtem, erre az orvosom azt mondta, hogy ez edes keves, hisz akkor mar nadszal vekonynak kellene lennem ha hatott volna. (Kb 8honapig szedtem ebben a felallasban). Na es ugye most 1 honapja kaptam meg a jelenlegi napi 3x850mg adagomat...igy varom, hatha ez hasznalni fog. Mensesem csak a gyogyszer mellett van, ha abbahagyom, akkor az sem jon meg. Mellesleg 21 eves vagyok 😕😕
Tényleg nem piszkálásból, de amit felsorolsz:
"Szorosodes, cisztak, pattanasos zsiros bor, brutalis hajhullas, 25kg plusz megmaradt a szules utan is(2 eve szultem), semmifele dietaval nem tudtam fogyni 1 dkg ot sem, vizes vagyok, terheleses cukor ertekeim magasak, magas inzulin..."
Ez ugyanúgy tünete a CAH-nak is. És ahhoz már más gyógyszer kell. Nekem 2x500 és 1x850 a Merckforminom, mellette szednem kell D vitamint is, és egy spec. gyógyszert. És ettől végre kezd elmúlni a szőrösödés!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!