Hol tudok venni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tampont szeretnék használni, még szűz vagyok.Nekem othon 2 fajta van:Pro Comfort,16 db,3 cseppes
Mini,8 db,2 cseppes
Szerintetek meikkel próbálkozzam ,és nézegetttem a fajtáit és szerintem ez lene a jó:Pro Comfort mini, hol tudok venni?
Mert még a nagy áruházakban árufeltöltés idelyén sem találtam. Köszi
2009. dec. 13. 07:52
1/6 anonim 

válasza:

rendelj mintát az ob. oldalán, ingyenes
2/6 A kérdező kommentje:
Most jött meg pont.Most is megpróbáltam de nem ment,fáj még csak a tampon elejét sem tudom bedugni.Ne is próbálkozzak akkor?
2009. dec. 13. 09:08
3/6 anonim 

válasza:

sok idő kell hozzá mire belejössz, hanyagold még sztem, sok gyakorlás után menni fog: tedd a lábad a fürdőkád szélére és tükörrel nézd hogy hova dugod, közben lazulj.
4/6 anonim 

válasza:

sztem ne próbálkozz majd kitágulsz idővel...:)
5/6 anonim 

válasza:

Ha tényleg fáj, akkor hagyd még.. Tudom, kellemetlen a betét, én sem szerettem, és örültem is, mikor már tudtam tampont használni. OB mini a legkisebb, a többi márka minije mind nagyobb. De vigyázz, a tampon megdagad, jobban fájhat kifelé, mint befelé.. Várj még egy picit vele, vagy legalább azt várd meg, míg nyálkásabb leszel belül, úgy jobban csúszik, kevésbé fájhat.
Am.. a szüzességed semmiképp sem veszi el.. :)
6/6 anonim 

válasza:

a 3 cseppes sztem nem jó olyannak, aki még szűz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!