Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért ilyenek az orvosok?...

Miért ilyenek az orvosok? Miért pont velem? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Vasárnap elkezdett fájni a torkom.Hétfőn a suliban rosszul lettem, hazajöttem, lázam lett, ügyeletre mentem. Mondta az orvos maradjak otthon, pihengessek, adott gyógyszert, ma mentem vissza a háziorvosomhoz igazolásért. Elmondtam neki mi bajom van, egyfolytában fújtam a héten az orrom, még most is, ha kicsit is mozgok nagyon gyorsan dobog a szivem, 100fölött van jóval a pulzus. Kinevettek az asszisztenssel, azt mondták, ez így természetes. Végül adott igazolást, de mondta, hogy nem kellene ennyit lógni. ÉN NEM LÓGTAM. Tényleg rosszul voltam, úgy éreztem, majd' összeesek. Igaz, csütörtökön már jobban voltam, de otthon maradtam, gondoltam had pihenjem ki, hátha nem jön vissza. De mi az, hogy lógok???

Igen, tényleg sok hiányzásom van, meg volt is, mivel gyakran felfázom, nem tudom mitől, hiszen éjjel-nappal rajtam van a vesevédő is (jó meleg, gyapjús anyag), és még is néha úgy érzem, járni alig bírok annyira fáj a hugycsövem, a pisilés is katasztrófa. Mentünk volna urológushoz, de azt mondta, akkor menjek, ha tünetem van így nem tud velem kezdeni semmit! De az urológus is heti egyszer, hétfő délután rendel és legalább 1hónappal be kellene hozzá jelentkezni. Hogy a p.csába számoljam ki, hogy pont akkor fel leszek fázva? Ez a felfázás nálam olyan, ha egyáltalán felfázás:S, hogy 1-2napig rossz, aztán mintha semmi bajom nem lenne, majd megint rossz, majd megint normális. Vizeletre ezerszer elküldtek, mindig normális volt, talán egyszer-kétszer volt valamennyi genny.

De utálom, hogy elítélnek, hogy lógok!!! Gyenge az immunrendszerem, minden sz@rt hamar elkapok, szedek vitaminokat is, próbálom védeni a vesémet is, mindenem. (Bulizni azt sem tudom, mikor voltam utoljára, gondoltam amiatt is felfázhatok így nem is megyek!)

Meg a szívemmel is mondtam, hogy nem tetszik, hogy ez van, erre hogy lehet azt mondani, hogy ez így természetes??? Még meg sem hallgatott a doki, tök hülyének gondol!! De miért???? Csak tőle kérhetek igazolást, de utálok úgy menni, hogy lógok!!! Hétfőn majd' kiestem a padból, még szép, h hazajövök! Amikor fel vagyok fázva meg olyan sokszor, h járni alig bírok!!!

Mégis akkor mihez kezdjek? Légyszi írjatok valamit, hogy nem én vagyok a hülye, vagy akár azt is, h én vagyok a hülye, de miért????

19/L

2009. dec. 11. 15:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a doktor úgy látja, kicsikét hipochonder vagy, és próbál viccesen jó útra téríteni. Betegen is lehet iskolába menni, nem kell minden kis rosszullétet ilyen komolyan venni. Az immunrendszered is erősödne. Egy kis rosszullét esetén összeszorítod a fogaidat, és kibirod.

Csütörtökön már szépen az iskolapadban is "pihengethettél" volna. Annyira talán nem megerőltető! Vagy szénbányásznak tanulsz?

Nme kell ilyen nyavalyásnak lenni! Másnak is fáj, csak nem panaszkodik!

Hanyasaid vannak, ilyen mentalitás mellett? Kicsit túlkíméled magad! Azért nem is bírod a gyűrődést!

TZerheld magadat, a határig, s jobb lezs az immunrendszered!

Nem addig, míg "majd" összeesel, hanem amíg tényleg összeesel. Hidd el, sokkal távolabb van az mint képzeled! Ha mégis összeesel, fellocsolnak, és méssz tovább!

Ő az orvos, csak tudja, mi a természetes a szívnél. Te honnan tudod egyáltalán a pulzusszámodat? Méregeted, vagy mi?? Nincs jobb dolgod?

Azért pont veled ilyenek, mert te ilyen vagy s ez ezt váltja ki. Ne járj oda, s nem fognak lógósnak mondani! Menj az iskolába. H a tényleg összeesel, majd felpóckolja az ofő a lábadat, vagy kicsit leülsz. Nem kell hazarohangálni! Inkább törődj a barátaiddal!

A sűrű felfázás a nemi élettől is eredhet. Arra lehet szedni megelőző gyógyszert, olyat kérj!

Teher alatt nő a pálma! Ezt érted?

2009. dec. 11. 16:32
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem a leveled alapján, hogy 12 éves vagy! Csak most nézem, hogy lassan húsz! Dolgozni is így akarsz járni? Mert nem lesz meg sokáig a munkahelyed! Talán pár év múlva szülsz! Ha a kicsik betegek lesznek, akkor is kiveszed a "táppénzt"? S őket ki fogja addig gondozni?
2009. dec. 11. 16:36
 13/21 anonim ***** válasza:

És miért van az, hogy ilyen esetben minig eltűnik a kérdező??

Lehet a pulzusát számolgatja..nem?

2009. dec. 11. 16:46
 14/21 anonim ***** válasza:

Hm...lehet ezért ennyire szar Magyarországon az emberek egészségi állapota? Mert mindenki úgy gondolkodik, mint az előző hozzászólók? Addig megyek suliba meg munkahelyre, amíg össze nem esek?...érdekes hozzáállás...

Szerintem keress másik orvost, vmi lelkiismeretesebbet. Kérd meg, h küldjön el kivizsgálásra vagy vmi, mert állandóan felfázol. Sajnos sok mindent nem tudsz tenni a dolog ellen.

2009. dec. 11. 16:47
 15/21 anonim ***** válasza:

Sajnos nem mindenki mehet el táppénzre mivel a munkáltató nem fizeti azt ki! A másik pedig az, hogy ilyen helyzetben ki mer elmenni táppénzre, mikor bármikor elküdhetik az embert, no meg pénztől esik el...

És a válaszoló aki azt írta hogy ájulásig kell dolgozni, vagy menni iskolába az kontkrétan erre az esetre értette szerintem, és a leányzót akarta felvilágosítani hogy nem minden habostorta...

2009. dec. 11. 16:52
 16/21 A kérdező kommentje:

Ohh, elnézést, hogy eltűntem! Nem ülök egész nap a számítógép előtt! Ha annyira tudni akarod, délután az iskolai dolgokat másoltam és pótoltam! De kösz, hogy ennyibe nézel.

Egyébként igen, lehet igazatok van, nem is akartam orvoshoz menni, gondoltam majd átmegy rajtam. De hétfő estére tényleg rosszul lettem ÉS IGEN, MÉRTEM A PULZUSOM, mert rosszul voltam! Na, nem fogok magyarázkodni.

Köszönöm annak, aki tényleg segített! És annak is, aki "finoman" és nem bunkó módon elmagyarázta a dolgokat. Lehet, hogy kicsit túlfújtam most, mert ideges voltam, de aki azt írta, amit, az biztos nem volt még ennyire felfázva! Nem valami jó havonta vagy akár 2hetente felfázva lenni a semmitől szinte!!! Itthon voltam egész héten, feküdtem szinte egész nap, mégis előjött! Vajon mitől??? Na mindegy. Csak annyira sz@r.

Sajnálom azokat, akik sajnáltatásnak vették ezt a kérdést, de azért köszönöm mindenkinek, hogy leírtátok a véleményeteket! Legalább most már tudom, hogy gondolkodnak az emberek...

2009. dec. 11. 17:39
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha gyakran jársz táppénzre, akkor már nézhetsz is másik munkahely után . Magyarországon ez a helyzet, Még évente egy hetet se szívesen viselnek el. Nem biztos, hogy lesz helyed mire visszamégy.
2009. dec. 11. 20:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Arra a visszatérő felfázásra folyamatosan kell szedni kis dózisú ,megelőző antibiotikumot. Van ilyen ez az utóbbi két évben nagyon gyakori probléma, nagyon sokakat érint. Azelőtt sose hallottam, most meg kb minden második nőt. De van megelőző gyógyszer azt folyamatosan kell szedni.
2009. dec. 11. 20:42
 19/21 A kérdező kommentje:

Még iskolába járok!

Utolsó válaszoló! Milyen gyógyszer az? Meg tudnád mondani a nevét? Vényköteles? De nekem ez már kb 2éve van, akkor is hat? Úgy értem nekem már kijött ez a felfázás és régebb óta van, így is meg tudja állítani?

Köszönöm amúgy! :)

2009. dec. 11. 23:54
 20/21 anonim ***** válasza:
A felfázást is kezelni kell mégpedig antibiotikummal.Ahogy már írták előttem. A lényeg az hogy kis adagot, elhúzott kúrával. Nézd meg a gyógyszertárban az UROGIN nevű készítményt.
2009. dec. 13. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!