Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért ilyenek az orvosok?...

Miért ilyenek az orvosok? Miért pont velem? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Vasárnap elkezdett fájni a torkom.Hétfőn a suliban rosszul lettem, hazajöttem, lázam lett, ügyeletre mentem. Mondta az orvos maradjak otthon, pihengessek, adott gyógyszert, ma mentem vissza a háziorvosomhoz igazolásért. Elmondtam neki mi bajom van, egyfolytában fújtam a héten az orrom, még most is, ha kicsit is mozgok nagyon gyorsan dobog a szivem, 100fölött van jóval a pulzus. Kinevettek az asszisztenssel, azt mondták, ez így természetes. Végül adott igazolást, de mondta, hogy nem kellene ennyit lógni. ÉN NEM LÓGTAM. Tényleg rosszul voltam, úgy éreztem, majd' összeesek. Igaz, csütörtökön már jobban voltam, de otthon maradtam, gondoltam had pihenjem ki, hátha nem jön vissza. De mi az, hogy lógok???

Igen, tényleg sok hiányzásom van, meg volt is, mivel gyakran felfázom, nem tudom mitől, hiszen éjjel-nappal rajtam van a vesevédő is (jó meleg, gyapjús anyag), és még is néha úgy érzem, járni alig bírok annyira fáj a hugycsövem, a pisilés is katasztrófa. Mentünk volna urológushoz, de azt mondta, akkor menjek, ha tünetem van így nem tud velem kezdeni semmit! De az urológus is heti egyszer, hétfő délután rendel és legalább 1hónappal be kellene hozzá jelentkezni. Hogy a p.csába számoljam ki, hogy pont akkor fel leszek fázva? Ez a felfázás nálam olyan, ha egyáltalán felfázás:S, hogy 1-2napig rossz, aztán mintha semmi bajom nem lenne, majd megint rossz, majd megint normális. Vizeletre ezerszer elküldtek, mindig normális volt, talán egyszer-kétszer volt valamennyi genny.

De utálom, hogy elítélnek, hogy lógok!!! Gyenge az immunrendszerem, minden sz@rt hamar elkapok, szedek vitaminokat is, próbálom védeni a vesémet is, mindenem. (Bulizni azt sem tudom, mikor voltam utoljára, gondoltam amiatt is felfázhatok így nem is megyek!)

Meg a szívemmel is mondtam, hogy nem tetszik, hogy ez van, erre hogy lehet azt mondani, hogy ez így természetes??? Még meg sem hallgatott a doki, tök hülyének gondol!! De miért???? Csak tőle kérhetek igazolást, de utálok úgy menni, hogy lógok!!! Hétfőn majd' kiestem a padból, még szép, h hazajövök! Amikor fel vagyok fázva meg olyan sokszor, h járni alig bírok!!!

Mégis akkor mihez kezdjek? Légyszi írjatok valamit, hogy nem én vagyok a hülye, vagy akár azt is, h én vagyok a hülye, de miért????

19/L

2009. dec. 11. 15:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
42%

abban igaza van az orvosnak, h aki mozog annak szaporább lesz a pulzusa, ez így természetes. és télleg az. főleg annak aki nincs hozzászokva a rendszeres mozgáshoz, 1 emelet lépcsőzés után már az egekben a szívverése.

ehhez tudtam hozzászólni, a többihez nemigazán.

ha betegvagy, menj orvoshoz, ő is láthatja h betegvagy, ha eccer megvizsgál. így nemfogja aztgondfolni h lógsz. de ne hipohonderkedd el, a pulzus télleg úgy természetes.

2009. dec. 11. 15:11
 2/21 anonim ***** válasza:
Én is lépten-nyomon fel vagyok fázva. Engem a nőgyógyászaton nevetett ki a doki, amikor mentem hozzá hólyaghuruttal... Hogy ő ezzel mit kezdjen? Menjek urológushoz. Az urológus meg nőgyógyászhoz küld...
2009. dec. 11. 15:18
 3/21 anonim ***** válasza:
Én is rengeteget vagyok beteg, minden hülyeséget elkapok. Ami meg az urológiát illeti, a magyar egészségügy ilyen, ezzel nem tudsz mit csinálni.
2009. dec. 11. 15:21
 4/21 anonim ***** válasza:
31%
Elhisszük, de azért ne panaszkodj meg siránkozz már ennyire...Nem te vagy az egyetlen, aki felfázik.
2009. dec. 11. 15:24
 5/21 anonim ***** válasza:
válts orvost, keress olyat, aki kedvesebb, empatikusabb a betegekkel
2009. dec. 11. 15:30
 6/21 anonim ***** válasza:
67%

Ne haragudj már de mindenkinek van baja. Ennyire ne sajnáltasd már magad! A leírásodból egyéstelműen kiderült, hogy utálod az iskolát, és mindent megteszel azért hogy lóghass.. Ezért is kitalálod a betegségeket csak hogy ne kelljen tanulni. Na nem baj! Majd vissza fogod még sírni azt az időt mikor még tanulhattál volna!

És ne írd válasznak azt, hogy te szeretsz iskolába járni és nem kerülöd fölöslegesen. Ha nem lenne ez igaz ez a direkt lógosdi, akkor nem vetted volna ennyire a szívedre!

És egy tanács: jobban jársz ha megszokod hogy tanulni, kell! Nem azért hogy okos halottak legyünk, hanem azért hogy boldogulj az életben (akár egymagad is)!

2009. dec. 11. 15:42
 7/21 anonim ***** válasza:
19%
Már bocs, de ha tényleg nem akarnál lógni, akkor leszarnád hogy mit gondol rólad az orvos, de mivel fél oldalon keresztül írsz erről, ordít rólad hogy lógni akarsz.
2009. dec. 11. 15:48
 8/21 anonim ***** válasza:
76%
Fejezzétek már be! NEM AKAR LÓGNI,CSAK MINDIG FELFÁZIK! Barbárok -.-
2009. dec. 11. 15:49
 9/21 anonim ***** válasza:
Jó, nézd én nagyon sajnállak, de őszintén szerinted az idegen embereket az országban mennyire érdekli hogy te hányszor fázol fel, mennyire gyenge az immunrendszered? Minek írsz erről fél oldalt? Szard le hogy mit gondol a doki, ha tényleg nincs hátsó szándékod. Bár...Ha nem lenne, akkor nem húzna fel ennyire a dolog. A rendelőben is ilyen hisztit nyomtál le? Na mindegy ezt 3 mondatban is el lehetett volna intézni.
2009. dec. 11. 15:53
 10/21 anonim ***** válasza:
32%

15:42-es vagyok, az utánam hozzászólóknál pedig pipálok! Ezekszerint nem csak én látom így a dologt!

El kellene gondolkoznod rata "kisbeteg"!

2009. dec. 11. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!