Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Második alkalom hogy tampont használok és eddig mindig raktam alá tisztasági betétet is, mert mindig épp hogy egy kicsi kifolyik.Ob minit használok, mert még szűz vagyok, normál nem is megy fel.Mit csináljak hogy ne follyon ki?L152010. júl. 13. 22:54
1/2 anonim válasza:
Hát pedig nekem elsőre felment a normál 15 évesen, nagyon rágörcsölsz sztem. A mini meg szart se ér, csak az utolsó 1-2 napra van kitalálva. Azért ázol át, mert marha kevés vért tud felszívni, próbálkozz a normállal. Ha egy ujjadat fel tudod dugni, akkor az is felmegy, csak ne görcsölj rajta, azért nem megy fel.
2/2 anonim válasza:
Ahogy az első leírta. Ha az ujjad befér, felmegy a normál tampon is, csak el kell lazulnod. Amíg pánikolsz és elhiszed, hogy szűzen nem használhatsz normál méretet, addig nem is fog sikerülni.
Az átázásról is hasonló a véleményem, nyilvánvalóan a mini túl kicsi a számodra. Amúgy egy tisztasági betétet érdemes a tampon mellé is használni, mert
- amikor megtelik, a kihúzószálon ki tud valami minimális cseppecske szivárogni
- ha megtelik és éppen akkor nem tudsz wc-re menni, nem a ruhád szívja fel a kicsurgó vért (a tampon ellenzők véleményével ellentétben ugyanis a tampon nem pezsgősdugó, ha nem tud több vért felszívni, mellette kifolyik minden.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!