Mi a baj? Mit csinálok rosszul?
van olyan (én is tapasztalom), hogy erős vérzés ellenére szárazabb a hüvely, olyankor szokott elakadni. érdemes akkor egy számmal kisebb tamponnal próbálkozni, hogy legalább az irányt be tudd tájolni. egy kicsit hátrafelé irányba kell tolni. érdemes először vagy hanyatt fekve vagy guggolva próbálkozni.
vannak olyan termékek, amelyeket egy eszközzel árulnak (azokkal könnyebb felhelyezni), de azok drágábbak (meg én félnék is, hogy túl magasra nyomom).
először is, csak akkor tudod felhelyezni a tampont, ha megfelelően nedves a környezet, tehát ha már van vérzésed. Ha úgy érzed, kényelmetlen a tampon felhelyezése, várj pár órát míg erősödik a vérzés, és próbáld meg újra. én úgy szoktam, hogy felállok, terpeszbe teszem a lábam és kissé behajlítom a térdem, így megy fel a legkönnyebben. Ha nem megy fel, ne erőltesd, hiszen úgy csak sérülést okozol magadnak. a mutatóujjamat szoktam a tampon végénél található lyukba helyezni, a madzagot pedig a kisujjammal tartom feszesen. így vezetem be a hüvelyembe a tampont. egészen addig told, míg majdnem eltűnik a mutató ujjad. ott már jó helye lesz!
J.
1-2. voltam: és még egy hiba, amit sokszor elkövettem. a tampon madzagját meg kell húzni, hogy lásd: rendben van-e. én mindig túlhúztam, ezért egy pukli keletkezett a tamponon, nagy buci feje lett, ezért még nehezebb volt feltenni. nem szabad nagyon meghúzni :)
is csak megismételni tudom magam és a másik hozzászólót: van, hogy zuhanyozás után annyira kiürül a folyadék, hogy tényleg száraz lesz a hüvely. kicsit várni kell olyankor, vagy vékonyabb tampont használni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!