Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Azt kérdezném meg hogy kb....

Azt kérdezném meg hogy kb. hány éves korban jön meg a menstruáció? Én 14 vagyok, az osztályomban már mindenkinek megjött csak nekem nem. És mi az a fehérfolyás? Nekem minden nap van olyan.

Figyelt kérdés
Minél hamarabb válaszoljatok kérlek.
2014. febr. 18. 16:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
9%

"És mi az a fehérfolyás? Nekem minden nap van olyan."

IQ-d viszont nincs.

2014. febr. 18. 16:39
 2/14 anonim ***** válasza:
Nos ez változó h kinek mikor jön meg.. de itt sokmindent megtalálsz [link]
2014. febr. 18. 16:41
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
10-16 éves kor között bármikor normális hogy megjöjjön elöször. A fehér folyás azt jezli hogy már elkezdödött a nemi érésed. a fehér folyás kezdetétöl számitva kb 1-2 éve belül megjön, van akinek elöbb van akinek kicsit késöbb.
2014. febr. 18. 16:42
 4/14 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak köszönöm
2014. febr. 18. 16:43
 5/14 anonim ***** válasza:
49%
16 éves korodig nem baj ha nem menstruálsz. Ne azt nézd, hogy más lány már menstruál, mert mindenki más ütemben fejlődik, és ettől ők nem lesznek értékesebbek semmivel!
2014. febr. 18. 16:46
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat
2014. febr. 18. 16:49
 7/14 anonim ***** válasza:
Semmi gond. A fehér folyás megjelenése azt mutatja, hogy hamarosan te is menstruálni fogsz. Későn érő vagy, nincs ezzel gond egy szál sem. Mindneki más ütemben érik, és azt az ütemet a genetikai szabja meg. Én majdnem napra pontosan 15 voltam, amikor először megjött, már mindneki másnak megvolt. A nagynénémnek pedig 16 évesen doki hozta meg, hormoninjekcióval. Két gyereke van. :)
2014. febr. 18. 18:13
 8/14 anonim ***** válasza:
55%

A fehérfolyás teljesen normális dolog, ez már kicsit az előjele a menstruációnak is.

17 éves korodra kell megjönnie a menstruációdnak, sőt van akinek 18-ra jön csak meg.

Semmi esetre sem szabad hormon injekcióval elötte kisérletezgetni, mert bizony az káros. Sajnos vannak lelkiismeretleb orvosok, akik ezt megteszik.

Az osztálytársaidnak egy része valószínűleg csak mondja, hogy már menstruál,mert így szeretne felnőttebbnek tünni.

2014. febr. 18. 18:25
 9/14 anonim ***** válasza:
55%
17 éves korodig ha nem jönne meg, akkor is normális még. Utána viszont fel kellene keresned egy nőgyógyászt, ha még mindig nem jönne meg.
2014. febr. 18. 19:07
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy igazat mondanak az osztálytársaid.

Amúgy meg 17, esetleg 18 éves korodig kell megjönnie.

2014. febr. 19. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!