Mi a baj? Miért késik a menstruációm?
Sziasztok! Nem tudom mi lehet a bajom,de félek. Legkésőbb 16.án kellett volna megjönnie a menstruációmnak..az volt a 35.dik nap (rólam tudni kell,hogy ez nálam normális,kb.3 havonta a 35. napra jön meg a havim),ma már késik,igaz,hogy még csak egy napja..de velem 3013 során csak egyszer fordult elő,hogy meghaladta a 35 napot,de akkor is csak 2 nappal. Menstruáció előtti folyásom már van,5. napja,méghozzá 2 napja elég erősen,vagyis ennyire még nem volt..és ma azt vettem észre,hogy kissé olyan szaga van mint a menstruációmnak szokott lenni. Szerintetek mi bajom lehet?
Azt olvastam,hogy pl. antibiotikum szedése esetén is késhet a menstruáció, és én kedd óta (14.e óta) 8 óránként antibiotikumot szedek a vérem miatt,mert elég magas gyulladást mutatott ki a vérvétel eredménye. Szerintetek ennek köze van a menstruációm késéséhez és ehhez a furcsa folyáshoz?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Simán lehet a betegségtől, gyógyszertől is.
Mennyi idős vagy? mert 17 éves korodig természetes még az is ha hónapok maradnának ki.
Amúgy meg felnőtt nőknél sincs semmi gond, ha nagy néha kimarad egy.egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!