Az miért van, hogy tegnapelőtt du. Meg tegnap egész nap szinte semmi (csak barna, de nagyon kicsike, épp hogy), ma meg már több barna van? Mikor múlik el?
Figyelt kérdés
már a 6. napban vagyok. tegnapelőtt du. már semmi nem volt,tegnap is csak éppen hogy egy kis barna,már a vége. ma meg már több barna van?
ez miért? mikor múlik már el?.. (menstrualcio)
21/L
2014. febr. 15. 10:30
1/3 anonim válasza:
Valószìnüleg ilyen gyenge volt most a mensid szedsz fogamzásgátlót?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, nem szedek semmit.
Hétfőtöl rendesen megvolt, de most az elmúlt 2 napban már a vége. Azt hittem,hogy mára el is múlik, de nem.
2014. febr. 15. 10:41
3/3 anonim válasza:
Még az is normális ha egy hétre rá van egy kevéske barna.Mármint úgy értem,hogy elmúlt és rá egy hétre amikor már előtte napokban nem volt semmi.Nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!