Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 éves vagyok a mellem kb...

14 éves vagyok a mellem kb elég kicsi 5cm oldalról, általában nem hordok melltartót, még a strandon sem, mikor kezd el nőni?

Figyelt kérdés

nem hordok melltartót, még a strandon sem

ez azért van mert nem zavar hogy ha néznek, de azért ha megnő nagyra akkor hordok majd, legutoljára bugyit se vettem fel a Balatonnál :) am vékony vagyok. osztályomból már mindenki látott pucéron. vagy az öltözőbe mutattam meg magam vagy kint... nem szégyenlem a testem! de kíváncsi lennék mikor nő meg? alul szőrös lennék de borotválom, néha már órán feldugom magamnak az újjam természetesen csak ha fiú mellett ülök, nem vagyok leszbi :) ti is úgy gondoljátok hogy mincs mit elrejteni a testünkből? kösz a válaszokat :)

2014. febr. 14. 18:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy nem ismerlek.
2014. aug. 8. 11:40
 12/15 anonim válasza:
Helo. Tudom nem most irtad de én szerintem tudok segiteni csak küldj erre az emailre vagy 5 fotot magadrol kozelröl is hogy a melled és a puncid is jol látszodjon. És megnézem hogy mit csinálj.
2015. aug. 31. 23:26
 13/15 anonim válasza:
gamebravery@gmail.com (én az elozo voltam)
2015. aug. 31. 23:27
 14/15 anonim válasza:
Ha nem szégyelled magad akkor videózd le magad hogy ujjazol és küld el nekünk+valami egyenest valamivel "sikositsd be" és "szexeljél" vele+feküdj az ágyba terpeszbe és fotózd ugy le magad.
2015. szept. 1. 17:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Kérdező elolvastam a fő kérdésednél a zöld keretben amiket írkáltál, te elmebeteg vagy! Komolyan menj el egy jó pszichológushoz, mert komoly feltűnősködési viszketegségben szenvedsz és szánalmas vagy!
2016. júl. 22. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!