75A-s melltartót hordok.168cm vagyok és 50kg. Nagyon kicsi a mellem? Van akinek ennyi idősen ekkora? 24l
Szerinte ha te lennél az egyetlen ekkora mellekkel, akkor kapnál rá melltartót?...
Nekem is ekkora a mellem, és? Törődj bele, úgy sem lesz már nagyobb, max ha gyereket szülsz.
Hallod:D
Ugyanennyi az összes méretem(magasság 168, súly 50, melltartó 75/a van hogy a B is jó) csak én 14 vagyok:D
Nekem is ezek a méreteim, csak 18 vagyok, de ilyenkor se nő már sokat a mell. És inkább AA-s melltartóra lenne szükségem, ha kapnék. Egy ideig azt hittem, valami rendellenesség és hogy csak nekem ilyen kicsi, de rájöttem, hogy sok felnőtt nő van, akinek A-s, AA-s a mérete, sőt olyan is van, akinek egyáltalán semmi melle nincs, úgyhogy szerintem ne legyél elégedetlen a méreteiddel. Amúgy nekem ez az oldal segített az önbizalomnövelésben, szerintem Neked is segíthet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!