14 éves vagyok a mellem kb elég kicsi 5cm oldalról, általában nem hordok melltartót, még a strandon sem, mikor kezd el nőni?
nem hordok melltartót, még a strandon sem
ez azért van mert nem zavar hogy ha néznek, de azért ha megnő nagyra akkor hordok majd, legutoljára bugyit se vettem fel a Balatonnál :) am vékony vagyok. osztályomból már mindenki látott pucéron. vagy az öltözőbe mutattam meg magam vagy kint... nem szégyenlem a testem! de kíváncsi lennék mikor nő meg? alul szőrös lennék de borotválom, néha már órán feldugom magamnak az újjam természetesen csak ha fiú mellett ülök, nem vagyok leszbi :) ti is úgy gondoljátok hogy mincs mit elrejteni a testünkből? kösz a válaszokat :)
Ez...most sokkot kaptam...komolyan, ezeket a cuki kérdéseket, amik miatt méltón hiszik a lányokat/nőket k*rvának, melyik nem normális írja ki?!
Mármint ne szégyelld a tested, de ne mutogasd magad! Max. a pasidnak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!