Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy tudom megoldani hogy...

Hogy tudom megoldani hogy majd előbb jöjjön meg a menstruációm az esküvőm miatt?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, de még nem próbáltam vele így variálni soha. 17.-én lesz az esküvőm, elvileg 13.-án kell megjönnie, Esküvő után 5 napra rá megyünk nászútra is, ezért kéne valahogy úgy hogy az egész dolog előtt jöjjön meg. ötletek? tapasztalatok?
2014. febr. 13. 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam most úgy van jelen állás szerint, hogy az esküvőn lenne az 5. nap. Addig még jó pár hónap van, úgyhogy változhat. Úgy szeretném előbbre hozni(mivel gyógyszert ezért nem fogok szedni), hogy együtt leszünk a párommal minden hónapban, mikor megjönne, így pár nappal előbb tud jönni, és annyi már épp elég is lesz :)

2014. febr. 13. 16:14
 2/8 anonim ***** válasza:
26%
Ha most ki tudtad számolni akk miért nem tudtad a tervezésnél?????
2014. febr. 13. 16:15
 3/8 anonim ***** válasza:
46%

együtt leszünk a párommal minden hónapban, mikor megjönne, így pár nappal előbb tud jönni

WTF???

2014. febr. 13. 16:17
 4/8 A kérdező kommentje:
azért mert nem ez alapján fogjuk megtervezni az esküvőt!
2014. febr. 13. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:
tehát: mikor megjönne, előző pár nap minden nap szexelünk, az nekem mindig meghozza a vérzést előbb :) így mire eljön az esküvő napja, már nem lesz egyáltalán! érteeeed?:))
2014. febr. 13. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Hány hónapod van még az esküvőig? És milyen fajta gyógyszert szedsz? Egyfázisú vagy többfázisú? Ezek lényeges kérdések ahhoz, hogy tanácsot adjunk.
2014. febr. 14. 02:59
 7/8 A kérdező kommentje:
egyfázisú. májusban lesz az esküvő. Yasminelle a neve
2014. febr. 14. 09:48
 8/8 anonim ***** válasza:

A betegtájékoztatód így írja: A menstruáció első napjának megváltoztatása: Mit kell tudnia?

Ha az utasítások szerint szedi a tablettákat, a menstruációja/megvonásos vérzése a tablettamentes héten fog kezdődni. Ha meg kell változtatnia ezt a napot, ezt a tablettamentes periódus rövidítésével (de soha ne hosszabbítsa - 7 nap a maximum) teheti meg. Ha például a menstruációja általában péntekenként kezdődik, és ezt keddre (3 nappal korábbra) akarja változtatni, az új csomagot a szokásosnál 3 nappal korábban kell elkezdenie. Ha nagyon lerövidíti a tablettamentes periódust (például 3 napra vagy rövidebbre), előfordulhat, hogy nem jelentkezik vérzés ezeken a napokon. Ezt követően pecsételést (vércseppecskéket vagy foltokat) vagy áttöréses vérzést észlelhet.

Tehát én a helyedben úgy csinálnám, hogy a következő levélnél nem 7 napos szünetet tartanék, hanem annyival hamarabb kezdeném el szedni, ahány nappal hamarabb akarod, hogy megjöjjön.

Semmiképp ne hagyd utolsó hónapra, már most intézd el, hogy innentől kezdve hamarabb jöjjön meg.

Én eddig csak eltoltam a menzest, akkor egy 7-ig tovább szedtem, orvosi ajánlásra. Így egy héttel később jött meg.

De az is megoldható, hogy hamarabb abbahagyod egy héttel (én ezt nem mertem bevállalni)Ezzel a módszerrel, egy héttel hamarabb jönne meg.

Sokan próbálkoznak azzal, hogy 2 levelet szednek be egyszerre és úgy kimarad egy vérzés, de nekem ezt a párom rokon-nőgyógyásza nem ajánlotta.

De akkor nyugodhatsz meg a legjobban, ha a saját nőgyógyászod véleményét kéred ki. Mert én 2 online dokit és 1 telefonos segítséget kértem az én esetemben, minden doki mást ajánlott :)

Sok boldogságot!

2014. febr. 14. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!