Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvely gombám van és nem...

Hüvely gombám van és nem szeretnék elmenni orvoshoz? Mit ajánlotok? Mit tegyek? Páromnak etöl lehet valami baja?

Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 13:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
9-es szerintem ő nem fog nevetni már szerintem etől is ki fog bukni nagyon aggódós
2014. febr. 13. 14:27
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Volt, h én sem tudtam elmenni orvoshoz. Gyógyszertárba vettem canesten kombit (3 kúp+kenőcs) és azt használtam.

Előtte azért győzödje meg róla h biztos az e a gond.

Én 100%-ig biztos voltam benne, mert előtte antibiotikumot szedtem, sose volt olyan panaszom. 2-3 napig tartott míg eljutottam a patikába..de majdnem meghülyültem. :(

Párod majd feldolgozza vhogy. Lehet örömet okozni máshogy is.

Amúgy meg ha nem gumit használtok, neki se ártana a canesten.

Az én párom azt mondta erre, h ő tuti nem keni be a micsodáját hüvelygomba krémmel.

Na dehogynem!!! :D :D

2014. febr. 13. 14:44
 13/22 anonim ***** válasza:
A párodat is kezelni kell.
2014. febr. 13. 14:54
 14/22 A kérdező kommentje:
12 -es én is szedtem mostanában ezért vagyok én is biztos bene. Szegénynek meg most fogom elmondani pedig már így is szar napja volt :/
2014. febr. 13. 14:55
 15/22 A kérdező kommentje:

neki is olyan canesten krémell kell bekeni és menyi ideig

?

2014. febr. 13. 14:57
 16/22 A kérdező kommentje:
ha óvszert használunk akkor azt is be kell keni?
2014. febr. 13. 14:59
 17/22 anonim ***** válasza:
A farkat kell kenni a gumit nem.
2014. febr. 13. 15:37
 18/22 anonim ***** válasza:
Érdemes, sőt szájon át szedhető gyógyszert is érdemes lenne, mivel orális szexnél is megfertőzhetted.
2014. febr. 13. 17:32
 19/22 anonim ***** válasza:
53%

Canestent tilos óvszerre kenni, mert elszakíthatja! A latex gumi nagyon érzékeny mindenféle krémre, csakis vízbázisú síkosítót szabad rá használni. A párod jobban járna, ha kana szájon át szedhető tablettát, ami 1 darabos, ellenben a 10 napig tartó canestenezéssel...Ha nem kezelitek a párodat, akkor oda vissza fertőzitek egymást. Canestent (úgy látszik ez az oldal a reklám helye, mert már a századik ilyen kérdés szól erről) csak akkor érdemes használni, ha előtte orvos megállapította a gombás eredetet. Egy fertőzés azonban lehet kevert is, ebben az esetben a canesten a tünetet elnyomja, a kórokozó marad. Én nem tenném ezt sem saját magammal, sem a párommal... szerintem bazi nagy igénytelenség!

A világ legnagyobb hülyesége volt receptmentessé tenni ezeket az amúgy jó gyógyszereket.

2014. febr. 13. 20:17
 20/22 anonim ***** válasza:

Az utolsóval egyetértek. Nekem kevert fertőzésen egyáltalán nem segített a canesten, csak szárazabbnak és kényelmetlenebbnek éreztem az egyébként is rossz helyzetet odalent.

A párodnak is lehet baja, ha mióta elkezdődött, már voltatok együtt. Őt is kezelni kell, különben sosem gyógyultok ki a nyavalyából.

2014. febr. 13. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!