Hüvely gombám van és nem szeretnék elmenni orvoshoz? Mit ajánlotok? Mit tegyek? Páromnak etöl lehet valami baja?
Volt, h én sem tudtam elmenni orvoshoz. Gyógyszertárba vettem canesten kombit (3 kúp+kenőcs) és azt használtam.
Előtte azért győzödje meg róla h biztos az e a gond.
Én 100%-ig biztos voltam benne, mert előtte antibiotikumot szedtem, sose volt olyan panaszom. 2-3 napig tartott míg eljutottam a patikába..de majdnem meghülyültem. :(
Párod majd feldolgozza vhogy. Lehet örömet okozni máshogy is.
Amúgy meg ha nem gumit használtok, neki se ártana a canesten.
Az én párom azt mondta erre, h ő tuti nem keni be a micsodáját hüvelygomba krémmel.
Na dehogynem!!! :D :D
neki is olyan canesten krémell kell bekeni és menyi ideig
?
Canestent tilos óvszerre kenni, mert elszakíthatja! A latex gumi nagyon érzékeny mindenféle krémre, csakis vízbázisú síkosítót szabad rá használni. A párod jobban járna, ha kana szájon át szedhető tablettát, ami 1 darabos, ellenben a 10 napig tartó canestenezéssel...Ha nem kezelitek a párodat, akkor oda vissza fertőzitek egymást. Canestent (úgy látszik ez az oldal a reklám helye, mert már a századik ilyen kérdés szól erről) csak akkor érdemes használni, ha előtte orvos megállapította a gombás eredetet. Egy fertőzés azonban lehet kevert is, ebben az esetben a canesten a tünetet elnyomja, a kórokozó marad. Én nem tenném ezt sem saját magammal, sem a párommal... szerintem bazi nagy igénytelenség!
A világ legnagyobb hülyesége volt receptmentessé tenni ezeket az amúgy jó gyógyszereket.
Az utolsóval egyetértek. Nekem kevert fertőzésen egyáltalán nem segített a canesten, csak szárazabbnak és kényelmetlenebbnek éreztem az egyébként is rossz helyzetet odalent.
A párodnak is lehet baja, ha mióta elkezdődött, már voltatok együtt. Őt is kezelni kell, különben sosem gyógyultok ki a nyavalyából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!