Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Makacs hüvelygomba? Lassan a...

Makacs hüvelygomba? Lassan a kapcsolatom is rámegy.

Figyelt kérdés

Január óta hüvelygombával küzdök. Első alkalommal a páromnak is irt fel gyogyszert az orvos. Egy hét no szex. Betadine-t is használtam a gyogyszerek mellé. Nem mult el,még egy hét betadine. A szex tilos volt.

Pár nap mulva voltunk együtt barátommal,rá másnapra megint észrevettem h folyásom van. Canesten kúp,párom kenegesse magát a krémmel. Mintha elmult volna,őrömmel bujtunk össze. Ez volt 2 napja. Most megint visszajött a fehérfolyás. Nem viszket,nem ég,nem sürü és nem is büdös. Csak ha felnyulok a hüvelyembe érzem és ki tudom huzni. Remélem érthető. Megyek vissza nőgyógyászhoz,sirni tudnék arra is gondoltam h lehet rákos vagyok. Olvastam a neten a rák 8 jele közt szerepel a váladékozás. A folyás is váladék nem? :( :S vagy páromtol kaphattam vissza miután én megint átadtam? Nem kente volna magát rendesen? Emlitettem neki de csak vitába torkollott az egész,mert mindketten feszültek vagyok az intimitás hiánytól. :(

Lehet tenyészetre vagy mire kenetet venni?lehet h most már az kéne,rengezeg pénz elment a hülye gyógyszereimre már,jó volna már végleg leszámolni vele.

2014. febr. 13. 05:30
 1/10 A kérdező kommentje:

Még januárba balthorin mirigy gyulladással kerestem del az orvost,akkor vizsgálat közbe fedezte fel h van még folyásom is mellé. Doxycilint,supplint és betadinr-t irt fel. A gyogyszereket páromnak is kellett szednie.

25/n

2014. febr. 13. 05:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Ez nem rákjellegü dolog, amiatt nem kell idegeskedned.

2. Ragaszkodj ahhoz, hogy tenyészetet csináltasson az orvos és utána az eredménynek megfelelö kezelést kapjatok.

3. A barátoddal beszéljen az orvos, ha te nem tudsz, mert ha ö nem kezeli magát lelkiismeretesen, akkor neked fölösleges, úgyis visszafertöz. (És akkor megint nincs szex - szóval az ö érdeke is, hogy ne hanyagolja el a dolgot).

4. Ha az orvos megint Canestent ír fel, akkor jobb, ha másik orvoshoz mégy, mert ez az a szer, ami gyakorlatilag teljesen hatástalan idöközben, mert mindenki mindenre ezt akarja használni, ezért az összes kórokozó már régen hozzászokott.

5. Ezen kivül célszerü lenne legalább 1-2 hónapog óvszerrel védekezni a visszafertözés ellen, amíg helyreáll a szervezet védeketörendszere.

2014. febr. 13. 07:04
 3/10 anonim ***** válasza:
védeketörendszere = védekezörendszere
2014. febr. 13. 07:05
 4/10 anonim ***** válasza:
az előttem szóló mindent leírt. Különben a helyes táplálkozás is segít a gomba elmulasztásában. No kristálycukor...pl.
2014. febr. 13. 09:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A szénhidrát kizárása nekem is szokott segíteni.+ nézz utána a természetes hüvelyflóra visszaállításnak.

[link]

vagy

[link]

Remélem beválik vmelyik. De tényleg egy ideig semmi cukor, se tea, se cukros üdítő, csokik, sütik stb. Persze a kenyeret én sem tudtam kizárni de ami tényleg olyan azt igyekeztem.

2014. febr. 13. 09:53
 6/10 anonim ***** válasza:
34%

Csakis a táőlálkozással segíthetsz magadon: paleolit étrendet próbáld ki és el fog múlni. A gyógyszert meg nem szedném,mert káros.

No cukor,no liszt,no gabona,no keményítő.

2014. febr. 13. 11:03
 7/10 anonim válasza:
Javaslom a lactofeel huvelygelt. En a gyogyszerek utan ezt hasznaltam, hogy visszaallitsa a huvelyfloramat (a doki javasolta, mert mar 3 honapja szenvedtem vele.). Ez a gel megallitja a rendszertelen folyast. Ha erzem hogy baj lesz egyet kettot elhasznalok es mar helyre is rak! Igaz hogy nem olcso mulatsag (3500 ft-7db-os), de megeri!
2014. febr. 13. 14:58
 8/10 anonim válasza:
Ja es ne nyulkalj a huvelyedbe, ne nehezitsd a dolgod!
2014. febr. 13. 15:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Betadine kúp nem gombára való! Sikeresen kiirtottad vele a hüvelyflórát, ami védene a gomba ellen is.

Első körben kellene egy tenyésztés.

Ennek megfelelő gyógyszerelés lehetőleg gyógyszertári saját készítménnyel. (pl cns kúp)

Majd flóra visszaállítása (lactobaciullust tartalmazó kúp)

Párodat kezelni kell!

A rákhoz ennek köze nincsen, felejtsd el!

Canestennel egyébként 10 napig kell kenni a szex előtt!

2014. febr. 13. 20:23
 10/10 anonim ***** válasza:

"A gyógyszert meg nem szedném,mert káros"

Aki ilyet javasol látatlanban egy betegnek, az bűncselekményt követ el! Szerencséd van, hogy anonim az oldal!

2014. febr. 13. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!