Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygomba leszámolása...

Manó1235 kérdése:

Hüvelygomba leszámolása végleg? Javaslatok? (vagy legalábbis hosszú időre)

Figyelt kérdés
már 1-2 éve szenvedek tőle.. folyton visszajön kapom a kúpokat de max 2-3 hónapig vagyok tünetmentes aztán kezdődik előről stresszes életet is élek emiatt is visszajöhet ahogy olvastam.. ha elhagynám a cukrot teljesen... segítene?
2014. febr. 5. 21:47
 1/1 anonim ***** válasza:
55%

Nem kúppal kellene tömnöd magad. Fél év candida diétát neki! Nálam bevált. Plusz sok mozgás, rengeteg víz, grapefruit cseppek, meg egyéb immunerősítő, ha tudsz ilyet.

De miért két év után jut eszedbe elhagyni a cukrot? :) Nem kell teljesen, én mondjuk nem hagytam el teljesen, de drasztikusan csökkentsd mind a cukrot, mind a fehér pékárukat, meg eleve mindenféle pékárut, élesztőt, mindenféle italt, kb. csak vizet igyál, esetleg teát ízesítés nélkül, sok zöldséget, ritkábban gyümölcsöt, tojást, joghurtot, főzeléket liszt helyett korpeszerűségből, szárnyas, hal. Én ilyesmiken éltem. Nekem is nagyon sokszor volt, de lassan egy éve nincs.

2014. febr. 5. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!