Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Használatok már ezüst kolloido...

Használatok már ezüst kolloidot hüvelygombára? Vagy bármi másra, szimplán immunerősítésre?

Figyelt kérdés
Ha igen, bevált? Milyen márkájút érdemes beszerezni?

2014. febr. 10. 09:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Én használtam hüvelygyulladásra (baktériumos). Azt a fajtát, amit az a doki szokott ajánlani, aki az interneten vehemensen az ezüstkolloidos és tejsavas öblögetést ajánlja folyton (biztos tudod, kire gondolok, H vezetéknevű).

Semmit sem használt, pedig kívül-belül alkalmaztam. Sőt, a szedése kezdete után pár héttel életem legkeményebb megfázását kaptam el, az immunerősítés jegyében :D

2014. febr. 10. 10:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Remek! :( Elegem van már ebből, de a dokik csak felírnak ezt-azt, amit használ 2 hónapig, aztán minden kezdődik előről. :( Nem tudom mit kéne csináljak már.
2014. febr. 10. 13:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek, én is krónikus vagyok, csak nem gombával, hanem... hát igazából senki sem tudja, hogy mivel. :D Remélem, hogy egyszer majd szerencsénk lesz. :) Hajrá a küzdelmedhez! :)
2014. febr. 10. 15:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Próbáljátok i a PALEOLIT étrendet. A renbehozza az immunrendszert és eltünteti a gombásodást.
2014. febr. 10. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ami nekem bevált a hüvelyi gondokra, az a Dr-Müller Teafaolaj hüvelygél.
2014. febr. 11. 21:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Ha nem gomba, akkor mi, ha megszabad kérdezni? Teafaolajról hallottam én is. Még nem próbáltam, de tegnap vettem a DM-ben. Nem az, amit te írtál, de 100%-os tisztaságú. Mától kipróbálom. Remélem beválik! Grapefruit cseppekről hallottam még, 5 napja azt is iszom, napi 45 cseppet összesen. Nem tudom vajon mennyi idő után fejti ki a hatását, ha egyáltalán..., de én hiszek benne! :)
2014. febr. 12. 14:33
 7/9 outtatime ***** válasza:

pár csepp natúr kefír a hüvelybe segít leküzdeni a gombát.

nem viccelek.

2014. febr. 28. 20:05
 8/9 anonim ***** válasza:
37%

Ez a kefir ötlet nem tudom melyik idiótától jött, de esküszöm sírnom kell tőle...

Ilyen tekintetben maximum a joghurt jöhet szóba, de leginkább az se. Ugyanis minden joghurtgyártmány más: nem lehet tudni, hogy milyen baktériumokat használtak az előállításakor, nem lehet tudni az összetételt és a gyártás körülményeit sem, tehát normális orvos nem írja elő mint "gyógyszert". Miért is tenné? A savassága segít? A baktériumai segítenek? De hiszen tejsavat is, baktériumokat is kaphatsz a gyógyszertárban ellenőrzött minőségben, tisztán!!!!

A kefirről meg szót se ejtsünk, hiszen a kefirben kefirGOMBA van! Tényleg kefirGOMBÁval akarod kiirtani a GOMBÁT a hüvelyedből?? Biztos vagy benne???

Eszem megáll esküszöm...

2014. febr. 28. 20:10
 9/9 outtatime ***** válasza:

Jaja, tényleg, joghurtot érleli baci, kefírt meg gomba, szóval joghurt.

Nem mindegy, csak én egyikért sem vagyok úgy oda, és nem néztem a dobozt, csak a trutyit.

2014. dec. 28. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!