Használatok már ezüst kolloidot hüvelygombára? Vagy bármi másra, szimplán immunerősítésre?
Én használtam hüvelygyulladásra (baktériumos). Azt a fajtát, amit az a doki szokott ajánlani, aki az interneten vehemensen az ezüstkolloidos és tejsavas öblögetést ajánlja folyton (biztos tudod, kire gondolok, H vezetéknevű).
Semmit sem használt, pedig kívül-belül alkalmaztam. Sőt, a szedése kezdete után pár héttel életem legkeményebb megfázását kaptam el, az immunerősítés jegyében :D
pár csepp natúr kefír a hüvelybe segít leküzdeni a gombát.
nem viccelek.
Ez a kefir ötlet nem tudom melyik idiótától jött, de esküszöm sírnom kell tőle...
Ilyen tekintetben maximum a joghurt jöhet szóba, de leginkább az se. Ugyanis minden joghurtgyártmány más: nem lehet tudni, hogy milyen baktériumokat használtak az előállításakor, nem lehet tudni az összetételt és a gyártás körülményeit sem, tehát normális orvos nem írja elő mint "gyógyszert". Miért is tenné? A savassága segít? A baktériumai segítenek? De hiszen tejsavat is, baktériumokat is kaphatsz a gyógyszertárban ellenőrzött minőségben, tisztán!!!!
A kefirről meg szót se ejtsünk, hiszen a kefirben kefirGOMBA van! Tényleg kefirGOMBÁval akarod kiirtani a GOMBÁT a hüvelyedből?? Biztos vagy benne???
Eszem megáll esküszöm...
Jaja, tényleg, joghurtot érleli baci, kefírt meg gomba, szóval joghurt.
Nem mindegy, csak én egyikért sem vagyok úgy oda, és nem néztem a dobozt, csak a trutyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!