Jó az ezüst kolloid?
Figyelt kérdés
Folyamatosan visszatérő hüvelygyulladásra, hüvelygombára végső elkeseredésemben az ezüst kolloidra találtam a neten. Már kb másfél üveggel megittam (60 kg vagyok, napi 2x7,5ml-t iszok). Kinek milyen tapasztalatai vannak vele?2013. nov. 21. 23:40
1/4 anonim válasza:
Milyen sűrűségű a kolloid?
Ahüvelyed is kezeled vele?
2/4 anonim válasza:
Én próbáltam. Lóf*t sem használ, már bocsánat. Ittam is és irrigáltam is és semmi.
3/4 anonim válasza:
Ne igyad, hanem a hüvelyedet töröld ki vele, úgy használ csak. Ha nem válik be, akkor doki.
4/4 anonim válasza:
állítólag jó erős vírusölő hatása van az ezüstkolloidnak, nekem is van egy üveggel itthon. ma már gyártanak ezüstszálas bugyit is zoknit is, az is jó szokott lenni a női gondokra. a zokni 1200Ft/ pár, a bugyi 2-3 ezer körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!