Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek hogy tudnék neki...

Szerintetek hogy tudnék neki segíteni? (a többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam akinek nem sok barátja van és nagyon sovány.. Mióta megjött neki minden hónapban átázik A fiúk pedig cikizik meg piszkálják... A barátnőmmel általában mi segítünk neki legutóljára mi adtunk neki betétet.. Nagyon szeretnék neki segíteni.. Szerintetek segítsek neki vagy nem? Ha igen hogy tudok neki segíteni? Várom a válaszokat előre is köszi (értelmes válaszokat szeretnék)

2014. febr. 12. 13:37
1 2
 1/12 AnnaSi válasza:
Szerintem kérdezd meg, hogy ha viszel neki betétet, akkor elfogadja-e. Vagy kérdezd meg előtte tudja- mi ez, miért fontos a higiénia ilyenkor és hogy esetleg miben tudnál segíteni! :)
2014. febr. 12. 14:25
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Tedd azt, amit szeretnél ha Veled tennének ugyanebben a helyzetben! :) Nagyon kedves vagy, hogy segíteni akarsz neki. A fiúkkal akik kiröhögik, ne törődjön!
2014. febr. 12. 14:26
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. febr. 12. 14:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Egyértelműen segíts neki! Nagyon jó, hogy ilyen törődő és kedves vagy, őrizd meg ezt a tulajdonságodat. Tena betétet javaslok, az óriási nagy, vastag, és ha kell, cserélje azt is többször.
2014. febr. 12. 16:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.. ;)) Már voltam a dm-ben és vettem sok fajta betétet.. Majd viszek neki mindegyikből egy pár db-ot hogy próbálja ki..
2014. febr. 12. 17:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Öröm hallani, hogy ilyen lányok is vannak mint ti vagytok a barátnőddel!
2014. febr. 13. 09:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Jajj de aranyos vagy!!!
2014. febr. 13. 13:28
 8/12 A kérdező kommentje:
((:
2014. febr. 13. 14:22
 9/12 anonim ***** válasza:
na mi ujsag?
2014. márc. 1. 23:14
 10/12 A kérdező kommentje:
vittem neki betéteket, áthívtuk a barátnőmmel és beszélgettünk...
2014. márc. 3. 18:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!