Szerintetek hogy tudnék neki segíteni? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam akinek nem sok barátja van és nagyon sovány.. Mióta megjött neki minden hónapban átázik A fiúk pedig cikizik meg piszkálják... A barátnőmmel általában mi segítünk neki legutóljára mi adtunk neki betétet.. Nagyon szeretnék neki segíteni.. Szerintetek segítsek neki vagy nem? Ha igen hogy tudok neki segíteni? Várom a válaszokat előre is köszi (értelmes válaszokat szeretnék)2014. febr. 12. 13:37
1/12 AnnaSi válasza:
Szerintem kérdezd meg, hogy ha viszel neki betétet, akkor elfogadja-e. Vagy kérdezd meg előtte tudja- mi ez, miért fontos a higiénia ilyenkor és hogy esetleg miben tudnál segíteni! :)
2/12 anonim válasza:
Tedd azt, amit szeretnél ha Veled tennének ugyanebben a helyzetben! :) Nagyon kedves vagy, hogy segíteni akarsz neki. A fiúkkal akik kiröhögik, ne törődjön!
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. febr. 12. 14:56
4/12 anonim válasza:
Egyértelműen segíts neki! Nagyon jó, hogy ilyen törődő és kedves vagy, őrizd meg ezt a tulajdonságodat. Tena betétet javaslok, az óriási nagy, vastag, és ha kell, cserélje azt is többször.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.. ;)) Már voltam a dm-ben és vettem sok fajta betétet.. Majd viszek neki mindegyikből egy pár db-ot hogy próbálja ki..
2014. febr. 12. 17:05
6/12 anonim válasza:
Öröm hallani, hogy ilyen lányok is vannak mint ti vagytok a barátnőddel!
8/12 A kérdező kommentje:
((:
2014. febr. 13. 14:22
10/12 A kérdező kommentje:
vittem neki betéteket, áthívtuk a barátnőmmel és beszélgettünk...
2014. márc. 3. 18:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!